Aloneanqel benım anam 4 sezeryan oldu doktor rısklı demiş ama napsın kadın baska türlüde olmuo🤷🏼♀️🥺 allahtan bısı olmadı sonra bağlattı.bende 2.ye hamıleym ama Gebelik ve doğumun riskli akdeniz annemisi olduğu için çok zor geçiyor ameliyat sırasında kana ihtiyacım oluyor nefesim falan kesiliyor hamileyken de kanım çok fazla düştü için tansiyonum da düşüyor bayılmalar çok oluyor çok fazla kanın düşmesi riskliymiş hamileyken benim sınırda serum takılıyor mecburen iki tane hap kullanmama rağmen kanım hiç yükselmiyor aksine düşüyor. Özellikle hamileliğimde kan yapan şeylere çok yüklendim pekmez kırmızı et kan yapan meyveler mor erik falan kuru uzum ne varsa.tık yok malesef.🤷🏼♀️ İlk sezeryanm zaten tramva gibi bir şey çok zordu mosmor çıktım ameliyattan eşim görünce ağlamıştı ne oldu sana diye ve 5 saat çenemin üşümekten çarpması durmadı.2 ay zor toparlandım sezeryandan sonra.çok aşırı kan kaybım oldu.bıde lohusa bittiği gibi yoğun adet geçirdim.bayılcak gibi oluyordm ağrıdan zaten duramıyorum.ay ne zordu aynı seylerı yıne yaşıcam.oyuzden bende bağlatmayı dusunuyorım 1kız 1 erkek yeter.🥺🥹