Esennngul Arkadaşlar bebeğin kiyafetlerini yıkayıp utuluyoruz ya. Ne zamana kadar böyle giydirecegiz? Yoksa bir kerelik mi ?
Bebekdelisi Esennngul sadece aldıgm yıkadıgım zaman ütüledım canım doktorumuz asla ütüleme dedi mikropları kırma dedi tabı br gezme vs durumunda anlık utuledım 3. Dogumumu yapıcam yine tek alınca ütülerim
ardenmoms Esennngul ben de bunu bir kez yaptım doğumdan sonra zaten küçük kıyafetler buna zor vakit bulunuyor
prematureannesi_ Esennngul 1 kere oda mikrobunu dışarıdan gelen tozu pakı arındırmak amaçlı depolardan geliyor sonuçta poşetlerin içinde bekliyor ya da çıksa da herkes elliyor
4peynirlipizza Bebekdelisi acaba agız mendilleri icin de gecerli mi bu durum? Herseyine enerji bulamam ama agız mendillerini ütülerim diye düsünmüştüm kullandıgım sürece
Snmdlbr 1.5 yaşına kadar çorap dahil herşeyini ütüledim kıyafetlerini ayrı yıkadım😀şuan 2 yaşında şimdi de dışarı kıyafetlerini ütülüyorum 2. Bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum onunda herşeyini ütülemeye yetişir miyim bilmiyorum
Bebekdelisi 4peynirlipizza yok canım onlarda dahıl ütülemedim sadece alırke çn dikkat et yıkayınca agzı yüzü kayan kumaş olmasın cnm bıde dısarı oyalı olan ütüle koy evde düz kullan ütülemedim
Yeniiannecikk Esennngul 🥺anam ben kendime mi eziyet ediyorum. 4 yaşında hala ütuluyorum iç çamaşırı dahil 😑 (Bu arada kırışık kıyafet sevmiyorum atlet olsa dahil kırışık görünce gözüme takılıyor) 🤭🤭