Mervvvve 5+4 Haftadan Selam Kızlar, Gebelik Kesesini kaçıncı haftada gördünüz ve ilk Kalp atışını ne zaman duydunuz? Yarın Doktorda randevum var ve biraz heyecanlıyım.
deniizz7 Mervvvve tam 6 haftalıkken gitmiştim doktora, hem bebeğimi gördü doktor hem de kalp atışını dinledik.
Rmysbyzt Mervvvve 5+2de keseyi gördük karından aşırı net değildi idrara sıkışık gel demişti doktorum dayanamadım ben😂 vajinal çok daha netti. 10 gün sonra randevum var o zamanda bebek görünür kalp atışını duyarım inşAllah. Şuan 5+5 haftalığım. Darısı sana olsun. Yarın kontrolünde görürsün keseyi🐣😍
Tubatgn Mervvvve ben tam 5.haftada gittim görmeye ama aslında 6.haftadaymışım benim gebelik önde gidiyor. Kese genel olarak 6.haftada gözüküyor, bebekte 7de canım 🌸
Mervvvve Rmysbyzt benim ilk randevum 4+2 deydi burda hep vajinal ultrason yapılıyor bakalım belki yarın görürüz bebişi👼🏻❤️
AsyAyse Mervvvve bende 5+4 üm yarın ilk muayenem var. Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim boş gebelikt o yüzden biraz korkuyorum ama inşallah görürüz bebetolarımızı 💙🥰
Aaaysee Mervvvve ben ikisi için ayrı ayrı doktora gitmim diye bekledim 7+2 de keseyi görüp,kalp atışını duyduk şükür