Soruyorumm papatyadenis ben bi şey istemedim alırsa sevinirim almazsa canı sağ olsun sadece bebeğe ceyrek hediye gelirse hepsi brnim olacak diye şaka yapıyorum😁
Nazlican46 papatyadenis ben valla komple bakım seti aldım galiba skdjdj🤣🤣 sac boyatma manikur pedikür kuaförsel işlemler ipek kirpik masaj salonu lazere baslicam özel hastane de diş temizletme işlemi doğumdan kalan kilolarim için spor salonu kaydı istediğim 5 bin TL ile sınırlı kıyafet Ve telefonn Daha vardı sanırım ama unuttum shdh
Soruyorumm papatyadenis bebek için saklarım muhtemelen kenarda dursun tabi bu ekonomide takan olabilirse
Deletedmom_8 papatyadenis hiç bişey istemedim çünkü ne istenir bilmiyorum asla 😂 bebeği öğrenince robot süpürge almıştı. Diğeri ağır olur çok uğraşma diye. Doğum hediyesi olarak bilmiyorum ne alacak. Ama muhtemelen bilezik alır diye düşünüyorum. Çok istediğim bir model vardı. Asla isteyemem bana şunu al diye. Azıcıkta saçma geliyor açıkçası istemek falan 😂 ama doğumdan sonra diyetisyene gitmek istiyorum. Lazere gitmek istiyorum. Bide kaşlarımı yaptırmak istiyordum uzun zamandır. Dolabımı da yeniden dizeceğim şöyle şıkır şıkır demiştim. Tamam hayatım bul güzel bir yer dedi. Belki bu da istemek sayılır 😂 saçma dedim ama istemişim bak skdkfk
Rizeliiiii papatyadenis ixaomi fritoz ve tencere seyi alacak inşallah ama fritoz konusunda kararsızım kullanan varmı aramızda acaba? Memnunmusunuz
momstwogirl Ben istemem gönlünden geçeni alır almazsa da niye almadın etmedin demem çünkü bu süreçte çok masraf yaptı kızım ve senin için değer dedi.. Bende ona maddiyatı düşük maneviyatı güzel bir hediye yaptıracağım aklımda bir kaç birşeyler var..