AngeL- Beriiivan anladım kuzum bende progestan iğne oluyorum haftada en başından beri ama etki edicek gibi gelmiyo çünkü kullanmama rağmen kısaldı baksana
Beriiivan AngeL- benim de böyle oldu ama şu an iyi çok şükür🙏🏻 bebişlerimiz sağlıkla doğarlar inşallaj
AngeL- Pijamaskeliler kıyamam allah beterini göstermesin 🙏🏻 Benimde öyle hep bi sıkıntı hep bi ters giden bişeyler anlamadım vallahi
Sellmaseellma AngeL- serklaj neden yapılıyor acaba bilmiyorum da günlük yaşantımızda sebep olabilecek etkenler varmı
AngeL- Sellmaseellma rahim ağzı uzunluğu kısaldığında ve açılma olduğunda yapılıyo canım dikiş atıldıktan sonrasının doğrusunu bende merak ediyorum devamlı yatmak ne kadar iyi bilmiyorum
Ayse_dnmz incikinannesi maşşallah benimde iki Kaybim vardı 3 te serklaj oldum 32+6 doğdu çok sukur kuveze üç gün önlem amaçlı girdi su an 4 aylık hamile kalmaktan çok korkuyorum nasıl cesaret ettiniz inşallah bunuda saglikla kucağınıza alın ❤
incikinannesi Ayse_dnmz benimki küveze girmedi cok şükür sizde sağlıkla büyütün evladınızı inşallah 🤲🏻 Ben düşünmüyordum uzunca bi müddet spiral taktırmak için adet olmayı bekliyordum korunduğumuzu sanıyormuşum adet olmayınca hamile olduğumu öğrendim cok isyan ettim korktum ama Allah afetsin şuan dediklerim için pişmanım rabbim verdiyse vardır bi bildiği zor günler beni bekliyor ama şöyle diyorum evlatlarımı 5-6 ay karnımda taşıyıp toprağa verdiğimdeki zor günlerim kadar olamaz Allah büyük ne diyeyim🤲🏻🌸
Sellmaseellma AngeL- peki öncesinde ağırmı kaldırdınız veya çok mu ayakta kaldınız da açılmaya senep oldu
AngeL- Sellmaseellma açılmam var mı bilmiyorum şuan ama kısalık var 🙄 kız benim dikkat ettiğim gibi herkes etse 10 tane çocuk çıkarır ard arda kendime kızıyorum ya o yüzden üstüne titredikçe işlerim tersine gidiyo ya
cimcimemmmm Pijamaskeliler ayni durum 🥲eşlerimiz bize yetisemiyor her sey de ateş pahasına olmus. Riskliyiz diye sesini edemiyor 😄. Canim baktim bi hafta cokta onemli degil canini sıkma bir sonraki kontrole toparlar kendini emin ol 🤲sağlıkla gelsin bebislerimiz 🤰
Pijamaskeliler cimcimemmmm herkes öyle dedi post açmıştım inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz kuzu🥰🤲🏻
AngeL- Sellmaseellma inşallah artık baya stres oldum böyle kendimde belirti aramaktan 40 yıl yaşlandım biri dokunsa fena ağlayacağım
calciumoxalat Benee belirti kasık ağrısı canım ,ilk gebeligimde 27+5 te doğum oldu sadece kasik agrim vardi. Bu gebeligimde 14.haftada az az agri olmaya baslayinca gittim 24mm dusmus rahim uzunligu hemen dikis attilar. Cok sukur su an dinlenerek devam ediyoruz
Fatma0090 gbdl2023 inşallah canım cok sagol. Sen aynn normla yasantıya dönme cok sıkılırsan aracınız varsa yurumeden aracla gez dolaş ama fazla yurume ayakta kalma cok da oturma agır işten de uzak dur