crazymommy Kızlar reglim 6 gün gecikti, bugün tekrar test yaptım (idrar testi) negatif. En son ilişki 17 gün önce oldu. Böyle bir durumda geç döllenme bile olsa çıkardı değil mi?
Ecmelerva crazymommy hiç boyle bir sey yasamadim canım bilgim yok ama bi arkadasimin ablasi adetten sonra on gun boyunca test yapti en son 10. Gun cizgiyi gordu ve kan verdi gebeydi
femme crazymommy bılmıyorum ama arkadasımın testı neredeyse 20 gun gecmıştı sonra kaset teste cıktı doktora bı gıttı 6 haftaklık oldugunu ogrendı
kubraselcuk crazymommy kist falan olabilir mi? Mesela bende kist var canım bu ay oluştu sanırım çünkü reglim saat gibidir ilk kez 3 gün gecikti bende test yaptım negatif 😔
crazymommy Ecmelerva Geç döllenme olabilir o ama benim son ilişkim 17 gün önce oldu ben de geç döllenme bile olsa çıkması gerekmiyor mu ya 🙁
Ecmelerva crazymommy buyuk ihtimalle cikardi diye dusunuyorum adetin de stres filan yaptiysan ondan gecikmis olabilir ama en dogrusunu allah bilir tabi
crazymommy Ecmelerva Stres de yapmadım ki, geciktikçe strese girmeye başladım ama bende bir sorun mu oluştu diye hiç böyle olmazdı
Ecmelerva crazymommy umutlandirmak istemem ama hic belli olmaz sen on gune kadar da bekle bence baktin gelen giden yok git kan testi ver hemen
femme crazymommy evet hatta testını banada atmıştı bız gebe degıldı aradan baya gectı en son doktora gıttı ultrasonda hamıle oldugu cıktı cok sasımıştık
crazymommy femme İnşallah öyle olur aksi durumdan korkuyorum bu kadar gecikmesi hiç hayra alamet değil
crazymommy kubraselcuk Bilmiyorum ki canım bir anda oluşur mu öyle bunca yıl oluşmayıp tam hamilelik istediğimde oluştuysa çok garip yani 😓
kubraselcuk crazymommy benimde 1 ayda oluştu da😔 yumurtalık kisti adetle atılır dedi doktor ama şimdi de günüm geçti adet olamıyorum.
crazymommy gul_145 Acilde asla bakmıyorlar, sağlık ocağında randevu bulamıyorum, özele sordum 300 lira diyor kanda veremiyorum o yüzden delirmek üzereyim