qozde123 Çok morelim bozuk kendimi yetersiz olduğumu düşünüyorum iki oğlum var 1 buçuk aylık tek bakıyorum 3 yaşında bir oğlum siz ikiz anneler yardım aldınız mı tek mi baktınız
Qnl qozde123 walla ikiz hamileyim Allah kavuşmayı nasip etsin bana da inşallah hiç de yardım almayı düşünmüyorum az çıldırırım az ağlarım ama bebeklerim sağlıkla kucağımda olsunlar hallederim diye düşünüyorum :) şu an yaşadığım şey daha büyük bi çağrwsizlik çünkü :(
Qnl qozde123 ayrıca yetersiz olmadığına eminim :) sadece Zaman zaman insan bu sıkıntıya düşüyor bence harika bi annesin olmasan bjnu kendine dert etmezdin 🌸 herşey mükemmel olmak zorunda degil yettiği kadar olduğu kadar lütfen kendine sıkıntı yapma Güzel anne
Sevvl qozde123 bu günlerin geçeceğini uykuların aglamalarin duzene göreceğini düşün ve yavrularını sağlıkla kucağına aldığın için şükret
Kmelikem1 qozde123 benimde bir oğlum.var 4 yaşında ikiz hamileyim benimde yardımcı olacak tek bir insanım fahi yok yapacak birşey yok ne yazikki rabbim kimseye taşıyabileceğnden fazlasını yüklemez eminim. Bizleri de taşıyamayacağı kız yuklerle imtihan etmesin.
Sevvl Qnl bende öyle düşünüyorum doğsunlarda uykusuz kalayım diyorum insanoğlu çok farklı canım elinde olunca farklı olmayınca farklı oluyor