Ayliz_bebek Kızlar Transferden sonra, kaçıncı günde hamilelik belirtileriniz başladı ne gibi belirtiler yaşadınız? Bide kaçıncı gün embriyosuydu? Yazarmısınız
Duygulblbc Ayliz_bebek 5.gün embriyosuydu benim de. Hiç belirti olmadı. Transferden sonra 7. Gün sabah önce ilk idrarla öğrendim sonra kanda 😌🌸 darısı başınıza insallah tutmuştur 🙏🏻
Melekkkkkkar Ayliz_bebek merhaba benim de 3. Gün embiriyosuydu hiç belirtim yoktu hatta dedim kesin tutmadı forumda herkes belirtisini falan yazınca . Test yapmadan bir gün önce ateş gibiydi elim ayağım pozitif gördüm daha kese görmedim inşallah sende güzel haber alırsın.
Berenibeklerken Ayliz_bebek benim dondurulmuş 3.gün embriyosuydu 12.gün test yaptım pozitif çıktı ama hiç belirtim yoktu. 2 aylık olana kadar da hiç belirtim olmamıştı.
Byucurtma Canım 5. Gün embriyosu benim hiç belirtim olmadı transfer olmamış gibiydim hatta çok şükür Rabbim sevindirdi
Ayliz_bebek Byucurtma benim transferin 3 günü haala bi belirti olmadığı için endişeleniyorum açıkçası🤔
Aysenur222 Ayliz_bebek boş yere kendinizi üzüypon belirtiler 7 haftada başlıyor emin ol o kadar ilaç iğne kullanımında belirti arama
Ayliz_bebek Melekkkkkkar Duygulblbc denizmanzarasi Inşallah bende pozitifi görürüm darısı ben ve tüm bekleyenlerin başına🤰🤲🏻
Ayliz_bebek Tüp bebek yaptırmanızın sebebi neydi kızlar? Ve kaçıncı denemede hamile kaldınız? Ben polikistik overim İlk denemem
Melekkkkkkar Ayliz_bebek inşallah en kısa zamanda pozitif olursun canım Allah yüzünü güldürsün çikolata kisti amh düşüklüğü tek tüp rahim içi yapsıklık maşallah yok yok tu 😆
AsyAyse Ayliz_bebek Bende 3. Gün embriyosu transferi oldum ama hala belirti yok çok şükür pozitif ama hamile gibi hissetmiyorum kendimi. 23 gün oldu transfer olalı belirti arayıp moral bozma canım.