tugcesoylemez Merhaba kızlar 35 haftalık hamileyim bir kızımız olacak taa bekarken hümâ ismini çok istiyordum şimdi başına bir isim koysak diyoruz ama karar veremiyoruz tek mi daha güzel acaba yada başına gelebilecek uyumlu isim fikirleriniz varmı 🤭
Beyzanurekici tugcesoylemez kesinlikle tek isim koyun biz bi isim seçtik ailem istemedi bi onların bi bizim istediğimiz ismi koyduk şuan herkes farklı isim söylüyor çok pişmanım
Kleopatraa tugcesoylemez Bence tek daha güzel canım belkide iki isim sevmediğim için aklıma da başka bir şey gelmedi 😊
SahrasMom311216 Bence hüma ismi tek başına çok güzel. Bazen 2 isim kargaşası oluyor öyle olmasındansa tek isim en güzeli
Mehber tugcesoylemez Bende bekarken bi kizim olursa adini Hüma Nur koyucam derdim ama malesef esimle isim konusunda anlasamadik Berra koyucaz
tugcesoylemez Mehber nur ismini eşim eklemek istiyor evet ama bende nur eklemek istemiyorum Berra cok güzel bir isim bizimde kuzenimiz koyacak pespeseyiz onunla ☺️
Mehber tugcesoylemez yaa saqlikli alalim kucaqimiza insaallah isim elbet konulur kura cekebilirsiniz Hüma isminde anlaştiysaniz
Kahvesever tugcesoylemez Benim oğlumun 2 ismi var. İlkini eşim ikincisini ben koydum ama hamileliğimden beri kendi koyduğum isimle söylediğim için herkes benim koyduğum ismi söylüyor. Yani bu size de bağlı olabilir
tugcesoylemez Y-S Aişe hüma aslında aklımdaydi ama ben dahil olmak üzere kimse Aişe demeyecek Ayşe diyecek o yüzden bunu eledim 😂
Nazife03 tugcesoylemez bnde tek isim istiyordum ama eşimin annedir daha o 3 yaşındayken ölmüş o yüzden onu da koymak istedi 2 isimli olacak bebeğim
tugcesoylemez Nazife03 Rabbim annelerimize hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaAllah onlar olmasa ahh ne yaparız 🥺