Nskyhn Lansinoh bitmek üzere, baby me almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Yorumları iyi ama ince ya da içinde koku falan oluyor mu emin olmak istiyorum
aylinpalaa Nskyhn ben kullandım canım hatta ikinci kutuyu aldık hastanedeydi oğlum sağmam gerekiyordu gayette memnun kaldım koku falan yapmadı
Aslaninannesi01 Nskyhn ben kullandım çok iyi gerçekten çok memnun kaldım hatta geçen gün kalanları kaldırdım ikinci çocukta falan lazım olur diye
Nskyhn aylinpalaa ay canım çok sağ ol biliyorsun ben de süt götürüyorum hala. En azından hastaneye uygun bir şey ile gitsin dedim. Yorum almak iyi oldu çok teşekkür ederim ❤️ bu arada evde sagmaya devam ediyor musun?
aylinpalaa Nskyhn ne durumda bebeğinin sağlığı kuzum? Yani evde sağıyorum ama bebeden fırsat kalırsa veya memeyi tam boşaltamadığı zamanlarda sağım yapıyorum🥰 sütüm çok aşırı değil çünkü
Nskyhn Aslaninannesi01 tamam canım çok sağ ol e bebekteki yorumlar iyi ama trendyolda bı kaç yorum gördüm acaba mi dedim bugün e bebekten alacağım teşekkür ederim ❤️
Aslaninannesi01 Nskyhn illaki arada memnun olmayan çıkıyor beklentisi aşırı yüksek olanlar için kötü yorum ypmak kolay, rica ederim.
Nskyhn aylinpalaa iyi bebeğim yarın bir hafta olacak ama bir iki gün daha garanti tutalım diyorlar , doktor yarın kesin bir şey derim dedi. Gidip geliyoruz işte bildiğin şeyler 🙏 ama toparlıyor çok şükür. Anladım kuzum maşallah Allah artırsın inşallah 🥰 çay içiyor musun humana ben de çok etkili oldu. Belki psikolojik ama etkisini gördüm
aylinpalaa Nskyhn içiyorum kuzum neler içtim lactamil humana kayısı hoşafı 😂 olmayınca olmuyor demek ki, yok değil sütüm ama bebeğime anca yetiyor sanırım. Rabbim sizi tez zamanda kavuştursun inşallah, emin ellerde orda öyle düşün annesi🙏🏼❤️
findiklibadem Nskyhn humanayı ne zaman içmeye başladın :) bide hangisi humana still mi yoksa kimyon rezene olan mı
Nskyhn aylinpalaa ya çok haklısın asla baskı gibi düşünme sadece öneri olarakti benimki 🙏 bebeğe yetsin de ❤️ evet öyle düşünüyorum benden iyi bile bakıyorlar cidden 🙈❤️
Nskyhn findiklibadem humana steel mi still mi ne var ya onu içiyorum, ilk günden beri içtim eşim hemen aldı hala içiyorum :)
prematureannesi_ Nskyhn ben kullanıyorum güzel bir marka baştan beri de onu alıyorum. Bir ara bitti heryer kapalıydı nöbetçi eczaneden temin ettim ama kullanamadım leş gibi kokuyordu koklamasaydım sütüm harap olacaktı o gün kavanoz içinde dolapta sakladım sabah 9.30 da bebekte bekledim açılana kadar
Nskyhn prematureannesi_ ayyy e ebebekten almak lazım o zaman gidiyorum şimdi almaya sağ ol canımmm. Nasıl bebeğin?
prematureannesi_ Nskyhn eczanede ki değişik bir markaydı onu belirtmemişim. Evet e bebekten al internetten filan alma yakınsa herşeyini oradan temin edebilirsin. Allah razı olsun canım bekliyoruz 22.günümüz yorgun halsiz sadece bir telefon bekliyoruz bebeğinizi taburcu edeceğiz kıyafetleriyle gelin demelerini. Senin bebiş nasıl peki ne diyor doktorunuz gittin mi görmeye sütünü sağarken bebeğinin çorabını geçir canım biberona sütü ciddi anlamda etkiliyor rahatlatıyor
Nskyhn prematureannesi_ öyle yapiyorum korkuyorum her şeyi e bebekten pahalida olsa alıyorum en azından garanti diye. Ahh canım biliyorum anlıyorum ama az kaldı inşallah.. bizde bekliyoruz işte bir umut her gün gidiyoruz 2 defa görüş var bakıp çıkıyoruz. Dokunamamak çok koyuyor. Ama çok güzel bakılıyor gözümüz arkada kalmıyor. Doktor yarın ne zaman cikacagini söyleyecek bakalım
Nskyhn prematureannesi_ ben çok topladım iyiyim sağ olsun annem eşim çok büyük destek. Bebekte iyiye gidiyor kan tahlilleri temiz olursa yarın çıkabilirmıs. haber bekliyorum sürekli işte. Sen nasılsın bebeğin?
prematureannesi_ Nskyhn oyy hadi inşallah güzel haberler alırsın. İyi olmana sevindim sen iyi olursan bebeğinde iyi olur. Bizde Allah’a şükür iyiyiz kilo alımını bekliyoruz bizimde az kaldı deniliyor bakalım inşallah