hilalcebe 4 haftalık gebeyim ilk gebeliğim nerden başlayacağım ne yapacağım kafam karışık. yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum 😇
Syd53 hilalcebe biraz daha dişinizi sıkın 6-7 haftalıkken gidin derim doktora ben de sizin gibi öğrenir öğrenmez gittim hiç bişey göremediler boşuna muane ücreti Ödemiş oldum 🤣 ama folik asit muhakkak başlayın hemen
fatmaa37demi5 hilalcebe bir çok postta önerdim galiba artık 😅 umraniye özel afiyet hastanesi nigar hanım
hilalcebe Syd53 Evet folik asit için yarın randevu aldım üsküdar zeynep kamilden çok test yapıyorlar mı acaba?
Syd53 hilalcebe evet ilk zamanlar çok test istiyorlar ben sağlık ocağında yaptırabildiklerimi yaptırdım diğerlerini ücretli yaptırdım
Mer_al12 fatmaa37demi5 Fatma hanım doğumunuzu yptınız sanırım. Hayırlı olsun. Nigar hanımda mı doğurdunuz? Tecrübelerinizi aktarır mısınız?
Syd53 fatmaa37demi5 bende afiyette düşünüyorum da kararsız kalmıştım bi tanıdığımız da Nigar hanımda yaptı baya memnun oda
Syd53 hilalcebe tek yerde yaptırsaydım öyle olmazdı içiniz rahat olsun o heyecanla hiç gözünüze gelmiyor bile
fatmaa37demi5 Syd53 bende çok memnunum çok tatlı bir kadın. Izindeyken bile yazdığımda anında cevap vermişti. Fiyatlar gayet uygun dogum için hatta şu zamanda en iyi fiyatlar
hilalcebe fatmaa37demi5 anladım yani evet çok uçuk fiyatlar değil ilk gideceğim doktor olacak inşallah iyi ve son olur şansıma 😇🐣