Anakralicee Salihaergun ayy bende öyleyim pazar gününden beri pazar günü yerleri silmiştim o zamandan beri ağrı çekiyorum 37 haftalık hamileyim valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi sürekli sırt bel bacak kasık ağrısı adet ağrısı gibi ağrı arada bir kesiliyor gelince saatlerce geçmiyor benim de mi yakın acaba doğum sancısı mı ne olduğunu anlayamıyorum 😕sağ salim kucağına al inşallah canım bebeğini ❤️
Salihaergun Anakralicee Allah razı olsun güzelim hepimiz sağlıkla kavuşalım maalesef bu çektiğimiz sancılar yalancı sancı vücut doğuma hazırlık yapıyormuş😕🌼
Fatos0606 Anakralicee 37+2 bende senin aynı durumundayım ev işlerine yoğunluk gösterdikçe sancılar saplanıyor belime bide şeffaf nışan geliyor jel gibi böyle ne zaman gerçek sancılar gelir bilmiyorum
Elf_28_34 Nurcanyks merhaba acaba nisan olmasi icin kahverengi yada kan gibi mi olması lazım bende 39+2 oldum geceden beri 3-4 kez sumuksu sari bir akınti geldi ama nisan boyle mi oluyor bilemedim🤷
Nurcanyks Elf_28_34 evet öyle olması lazım ben kanlı sümüksü akıntı gördüm sonra yine kahve rengi tarzında lekeler gördüm ben 39+1de doğum yaptım bu günlerde dogurabilirsiniz inş sağlıkla alırsınız yavrunuz kucağınıza 😊
Nurcanyks @“Salihaergun”#p24264385tsk ederim cnm evet belden kasiklara doğru oluyor sancı sana tavsiyem bol bol yürüyüş yap ben öyle yaptım merdiven inip ciktim son haftalarda korunmasız ilişki açılma yapıyor inş sağlıkla alırsınız bebesiniz kucağınıza 😊
Salihaergun Nurcanyks Sağol bitanem Rabbim hepimize sağ salim kolayca yavrumuza kavuşmayı nasip etsin sancılarım nişan geldikten sonra kayboldu 😐 herşeyi deniyorum ne oldu birden bire anlamadım
Elf_28_34 Nurcanyks Amin insallah teşekkür ederim. Allah analı babalı büyütsün insallah hayırlı olsun sizede🥰
elifuslu1002 Salihaergun ozmn sancılarını artış göstermiştir ya da stres yaptığın zaman da çok ağrı hissedersin şuan durm ne peki biraz geç yazmışım da
Salihaergun elifuslu1002 nişan geldi kıvrandıran sancılar yok oldu hafif hafif var bir anlam veremedim canım benim oğlan gelmekten geri vazgeçti galiba 😧
begonvil16 Salihaergun kaçıncı haftadasınız. Tarifinize göre nişan gibi gözüküyor. Bende ptesi nişan geldi salı gece sancım başladı çarşamba gündüz doğurdum. Sancılarınız sıklaşırsa mutlaka doktora gidin
Salihaergun begonvil16 38+4 olduk ablası 2 gün önce geldi nişan inanır mısınız sonra olan sancılar kayboldu 😕😥
begonvil16 Salihaergun Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin. Nişan doğum belirtisi ama herkeste farklı ilerliyor. Benim haftam 39+3tü belki geç geldiğinden çabuk sancı başladı. Daha vakti var sağlığı yerinde olsunda kendisi ne zaman isterse hayırlısıyla o zaman gelsin💐
Salihaergun elifuslu1002 gitmedim de ama geri geldi dün gece sancılar ne zaman sıklaşıcak bu sancılar 😢😥
Anakralicee Fatos0606 seninle haftamız günümüz bile aynı canım🥰☺️bugün doktor kontrolüm vardı benim nst de hafif sancılar çıktı çatı muayenesi yaptı doktor açılma yok dedi ilk doğumum sezeryan olduğu için 5 ekime doğum için gün verdi ama nst de de sancı çıkınca sürekli ağrılarım olunca beklemez mi ki bebek diyorum bakalım göreceğiz ☺️😁
Fatos0606 Anakralicee Anakralicee ya benimde aynı şekilde 😍🥹 hafif sancılarım çıkmıştı ama yalancı sancılar olduğu için ve hiç açılma olmadığı için doktor daha var dedi benim ilk hamileliğim bu yüzden her sancı geldiğinde aha doğuracağım herhalde deyip evham yapıyorum 😂 sancım gelsin diye yapmadığım şey kalmadı😣
Anakralicee Fatos0606 bende aynı parmağım ağrısa doğuracam diyorum ilk hamileliğimde hiç sancı falan yaşamadım mecburi 38 haftalıkken doğması lazımdı hiç ağrı da çekmedim suni sancı aldım dayanamadım sezeryana imza attım 😝 bunda sürekli biyerlerim ağrıyınca sürekli bugün doğurur muyum ki diye bekliyorum 😂 bide yalancı sancılar çıkıyor mu nst de acaba gerçek sancılar yavaş yavaş başladı mı diye düşünüyordum ben ilerleyen günlerde açılma falan olur mu diye düşünmüştüm😂
Anakralicee Fatos0606 özel canım 39 dolunca alıcaz demişti zaten 4 ekime gün verdi ama ben 5 ekim olsun dedim ilk oğlumun ve benim doğum günümüz de 5 ekim olduğu için🥰
Fatos0606 Anakralicee ya sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün canım bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin rabbim. 🥰🙂