Cns_yldz13 Vajinal mantar ve idrar yolu enfeksiyonum var. Aksef diye bir antibiyotik verdi doktorum kullanan var mı acaba daha önce
Rumuz123456 Cns_yldz13 benim de idrar yolu enfeksiyonum vardı yüksek oranda , bir hafta kullan düşmezse yatış yapıcam demişti bir haftada geçirdi
Cns_yldz13 Rumuz123456 İnşallah benimkide geçer 🥲şubat ayından beri çekiyorum.. peki bu ilacı kullanırken ilişki ile alakalı bir sey söyledimi doktorunuz
Rumuz123456 Cns_yldz13 bana doktor ilişki ile ilgili bişey söylemedi ama enfeksiyon varken ilişkiye girilmemesi gerekiyor diye biliyorum biz girmedik
Cns_yldz13 Rumuz123456 evet doğru bu :/ neyse geçsinde.. çok kötübir şey umarım tamamen keser enfeksiyonu
Rumuz123456 Cns_yldz13 evet gerçekten insanı strese sokuyor.. Benimki geçti ama şimdi de tekrarlar diye korkuyorum hep test verip kontrol edicem artık. Sana da işe yarar inşallah
Cns_yldz13 denizz42 merhaba, sonrasında tekrarlama oldu mu peki? Bir sürü ilaç krem kullandım geçmedi bundan da pek ümidim yok ama bilemedim