Alimm-5 25 haftalığız 62 ile başladım tam 10 kg aldım doktorum tatlıyı azalt dedi ama canım istiyo ne yapayım bilemedim ☺️
Zcicek Alimm-5 ya bende 24 .haftadayim 9 kilo almışım Dr bana da frenle kendini dedi.durduramiyorummmmm 🥺yemek yemek mükemmel bişey
Stella_0 ZynpKara Açıkcası ben diyetisyene gidecektim kilo artışım düzenli olsun en azından diye ama diyeti bana önermedi doktorum. 34 haftada zorunlu sezeryan olucam tahlil sonuçlarıma göre belki en fazla 35.hafta. Sonra emziren anne diyetine başlayabilirsin onda bir sakınca yok dedi. Bu sıralar ama çok iştahım arttı ağzım boş durmuyor diyebilirim. Kilo aldıkça kemiklere yük biniyor tabi taşıyacağı yük artıyor o yüzden sıkıntıların artabilir tabi.
Kbraataselim Bende bütün kiloyu 2. Trimesterde aldım. Totalde 20 kilo aldım ama 38. Haftamdayım 1.5 2 aydır kilo almıyorum durdu kilo alımım. O dönem iştah çok oluyor yemeğin üstüne yemek yiyesim geliyordu😁
HavvaSonmez03 ZynpKara 25+1 50 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum 😁 en çokta kilo almayı istiyodum şahsen 😂😂
carmellawaldorf Ben istiyorum ki böyle başlıklarda kilo alan veya normalin biraz üzerinde alan, almaya meyilli olan hamişler yazsın😂😂😂😂 şu kadar haftalığım hiç almadım ya da 1-2 kilo aldım üzücü oluyor etmeyin bacılar🤣
ZynpKara carmellawaldorf O sürem 18 haftaya kadar sürdü 😂😂 olanlar sonradan oldu Herhalde göbeğimin ağırlığıdır diyip kendimi avutuyorum 😂😂😂