Allahkahretmesin1 Yarın 2. Evlilik yıldönümümüz hediye alamadım bu sene ama güzel bir sofra hazırlamak istiyorum önerilere açığım ( fırınım yok bu arada😂) 😊
somurtkankedi Allahkahretmesin1 benimde 5 gün sonra bende düşünüyorum nasıl yapsak diye hediye de herşeyi aldık artık alıcak şey kalmadı 😄 güzel bir sofra hazırla ortaya mumlar falan güzel giyinirsin eşin alkol kullanıyorsa şarap falan alabilirsin şık bir sofra şarkı güzel olur ☺️
benkosarim Allahkahretmesin1 küçük bir pasta alin yaprak sarma karnıyarık pilav ya da patates tavuk yemeği de olabilir tencere de pisebiliyir karnı yarık için de altını kusabilirsiniz
ikizannesi17 Allahkahretmesin1 bizimde bugün evlilik yıldönümümuz ☺️ bu sene hicbisey yapmadım eşim akşam disari çıkalım ikizleri annene bırakıp dedi akşamı bekliyorum ☺️ meze tariflerine bakın az az mezeler yapın ana yemek köfte yada tavuk yapın patlıcan mevsimi seviyorsanız patlıcan salatası yapın şık güzel bir masa oluşur zaten normalde özel günlerde ben böyle sofralar hazırlıyorum alkol tüketiyorsanız ufak da bı şarap ya da rakı koyun masanıza tamamdır ☺️ keyifli bir gün geçirirsiniz umarım nice güzel seneleriniz olsun inşallah 🙏❤️☺️☺️
zty0206 Allahkahretmesin1 kızlar cumartesi günü de bizim evlilik yıl dönümümüz banada akıl verin ne yapayım daha hediye almadım alabilirmiyim bilmiyorum ne yapayım
Allahkahretmesin1 somurtkankedi eşim alkol kullanmaz hatta 1-2 defa teklif ettim ne diyecek diye hani beraber içelim falan gibisinden git yavrum evimizin beti bereketi kaçar dedi aslında buna mutlu olmam lazım ama ayda yılda bir olsa güzel olabilirdi 😂
Allahkahretmesin1 benkosarim evet tencerede karnıyarık yapmıştım güzel oluyor aklımda olsun teşekkür ederim 😊
Asli-beren Bnce en güzeli tavuk dünyası menüsü yapın. Soslu tavuk kremalı makarna ortaya salata, çiğköfte, atom vs gibi mezeler. Alkol seviyorsa açarsanız birşeyler. Tavuk yerine alabilirsiniz et de yapabilirsiniz. Biftek tarzı.
Allahkahretmesin1 Asli-beren parça olarak et pişirmeyi hiç beceremiyorum tarifimiz varsa deneyebilirim sakız gibi oluyor kopmuyor nedense sert oluyor alkol eşim kesinlikle kullanmıyor 🤷
Allahkahretmesin1 ikizannesi17 az az birkaç meze yapmayı düşünüyorum ama yemekte kararsız kaldım kavurma pilav kuru dolma falan düşündüm ama emin de olamadım alkol konusunda da sevgiliyken eşimin ve benim arkadaşımla 4 kişi mangala gitmiştik orda bira falan almıştık onun haricinde alkol kullandığını hiç görmedim hatta birkaç defa teklif ettim aman evimizin beti bereketi kaçar falan dedi şöyle ayda yılda bir olsa iyi olurdu hem havamız değişirdi ama kesinlikle istemiyor 🤷
somurtkankedi Allahkahretmesin1 evet aslında iyi birşey 😄 o zaman yine sofra kurun et yemeği yanında püre vs. Salata o tarz birşeyler olabilir
ikizannesi17 Allahkahretmesin1 olabilir sevdigimiz yemeklerden seni yormayacak şekilde hazirla sofrayi ☺️ benim eşimde bende raki icmeyi severiz şimdi içemiyorum diye o da içmiyor beni bekliyor çok özledim diyor ☺️☺️☺️ ama eşinin dusunceside güzel olsun ağız tadiniz olsun evde önemli olan o ☺️
Allahkahretmesin1 zty0206 keşke benimki de öyle olsa en azından böyle evlilik yıldönümü doğum günü vs gibi günlerde havamız değişirdi ama yok kesinlikle istemiyor ben hiç söylemeden direkt alsam hoşuna gitmez 😂
Allahkahretmesin1 zty0206 daha bebeğimiz yok bu yüzden rahatım benim de bazen canım istiyor da işe benimki istemiyor 😂