Kolonoskopı ve endoskopiye girecektim ve 1,5 gün boyunca birşey yemedim ilaçlı su içtim doktora gittik ve oldum sonucunda ağır ilaçlar verdi dr günde 15 İlacı buluyordu. Adetim de 2 gün gecikmişti bebek beklemiyorduk pazar günü dönüşte test alalım mı almayalım mı derken nöbetçi eczaneden aldık ilaçlara başlamadan önce emin olalım dedik ve beklemiyorduk polikistik over olduğum için 2 3 ayda bir adet görüyordum. Testi sabah kalkar kalkmaz yaptım ve silik çıktı ne olduğunu anlamadım hemen kan vermeye gittik. Bebek beklemesekte bir yandan istiyorduk sürekli şakalar yapardım bebek var hamileyim derdim 🤗 Neyse eve döndük bir saat sonra eşim sonuçları almaya gitti ama çok hevesliydim ve hissediyordum hamileyim diye. Aradım sonuç ne diye gelince konuşuruz dedi ısrar ettim maalesef aşkım hamile değilsin dedi ve bunu duyduğuma çok üzüldüm. Eve geldi ben üzgün tabi beni kucağına aldı ağlamaya başlayınca bende ağlamaya başladım 3 haftalık hamileydim 😊😊😊 Şuan 13+0 çokkk şükür. ❤ Ama hep istemişimdir bir süprizle kendim söyleyim diye. İnşallah cinsiyetin de bana fırsat bırakırsa sürpriz yapmayı düşünüyorum ❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..