Arkadaşlar merhaba, günlerdir kafamı kurcalayan bir olay var paylaşmak ve fikir almak istiyorum. Hamileliğe plansız ve kilolu bir şekilde başladım, kilolu olduğum için ilk gittiğim doktorlar çok korkutarak konuştular ve 32. Haftaya kadar yemek konusu hep çok stresli geçti. Diyetistene başladım, çok dikkat ettim. Bu süreçte 10 kg verdim, gebelik şekeri için 24. Haftada yükleme yapıldı en yüksek şekerim 108 çıktı, 32. Haftada sadece yarım kg almış bir şekilde yami gebe kaldığım kilodan 9.5 kg daha az olarak kontrole gittim. Bebeğim 32+2 olmasına rağmen karın çevresi 34+6 çıktı, ve kgsu 2280 gr çıktı, diğer herşeyi normaldi. Doktor yemene dikkat etmemişsin dedi, açlıktan ağlasan bile yemeyeceksin dedi, ki ben yine zararlı şeyler yememiştim, yumurta, avokado, ceviz gibi şeylerin porsiyonunu artırmıştım sadece. Ani bebek ölümüne sebebiyet verebilir yemek çok önemli felan dedi ben aşırı korktum. Herneyse 2 haftadır hepsini kestim yine aşırı dikkat ettim, öyle ki bazen açlıktan midem bulandı ama yinede yememedim, bugün dayanamadım canım çok hamburger çekti, ayranla birlikte yedim küçük boy, patateslerinden 3-4 tane aldım sadece ama şimdi ödüm kopuyor çocuğuma ya birşey olursa diye. Öğle yemeğide yememiştim zaten çalışıyorum hala vakit bulamamıştım. Benim gibi olan var mı? Size doktorlarınız neler söylüyor? Gerçekten çok stresliyim. Şuan 34+0dayım. Uzun oldu hakkınızı helal edin ama biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var gerçekten 😔