Nefesimm Kızlar Kontrolden geldik 🙋 31+4 1824 grm 🐞❤ ama boyu Fl =65.40 kac oluyor? Baş aşağı dönmüş 😁Doktorumuz Aspirini kesti. 34.haftada tekrar kontrole gidicez. 🖒Daha sonra her hafta dedi. Nst baglamadi. Haftasiyla uyumlu dedi. ❣
Duygugul Nefesimm cnm bendede 48,71 yazıyoe bana göre 33 cm dogru deılmı ama doktor eliyle 29 cm yazmış yanlıs mı yazmış anlamadım cunku kısa haftasına göre soramadımda eve gelınce baktım
YagizAsyaMom HakanDuyguGl bende 25+5 5 te gittim bana 32 cm dedi ama ölçüm kağıdında 30 ölçmüş 3 5 cm oynama yapıyor seninki çok mu uzun acaba
Duygugul YagizAsyaMom cnm 3 hafta önce 29 cm dı detaylıda sımdı gene 29 yazmıs kagıda o garip geldı banada ama sabah yazdım doktoruma kafama takıldı yanlız mı dıye bakıcam dedı donucem dedı 34 cm olması gerekiyor sankı
Duygugul YagizAsyaMom benım detaylıda kı doktor uzun bacak boyu kolu felan dedı sanırım babasına çektı ☺️
YagizAsyaMom Duygugul maşallah belki ölçüm hatası yapmış olabilir bazen tam dik duramıyorlar ölçüm sağlıklı olmayabiliyor 😊