DidemKzlyelYolta Goodnesscircle bende aralıkta doğum yapıcam 3 6 ay için içi astarlı dışı yünlü astronot tulum aldım.
Ozlmtfkc DidemKzlyelYolta nereden aldınız acaba ya genelde polyester oluyor içerikleri astronotların yüzde yüz pamuk bulamadım bı turlu
Gamze612 [bilinmeyen] bizim cocuk odasini gorumcem yapiyor yoksa mumkun degil herseye yetisemem.. maddi olarak yuklu oluyor. Allah herkesin yardimcisi olsun🙏
mrymdnr Benimde kış bebeği olacak bende reflü yatağı konusunda kararsızım alsam mı yoksa bebeğim doğduktan sonra sorun olursa mı alsam
Zeynep3535 Cansugomur ilk 1 dk msj yapıp sonra çekmeye başlıyormuş inan henüz denemedim umarım elimde kalmaz 🤗
Zeynep3535 GamzeTKN Canım bende sudokrem aldım ama içerisinde çook fazla kimyasal içerik var kullanmayı düşünmüyorum mustela veya bepantol kullanıcam ben
Ozlmtfkc BerrinMercanKaraca aslında cıkmaya çalışmasın ki dusmesin diye park yatak tercih ettim zaten son anda karar verip.joienun ölçüleri de çok büyük olmadığı için en fazla 3 yaşa kdr kullanılır o vakte kadar da kendisi çıkmasın zaten dedim biraz panik yaparaktan düşündükçe çıkıp başına bişey geldiğini düşününce fln 😐
BerrinMercanKaraca Ozlmtfkc çıkmaya çalıştığında düşme ihtimali yüksekten çok daha fazla onun yerine pencereden çıkması daha güvenli 2 yasına gelince zaten ayağını atıp tırmanıp üstten kendini atıyor arkasım geçen kızının videosunu gönderdi
Ozlmtfkc BerrinMercanKaraca ayyy demeyin ya gerçekten mi 😑 ben park yataktan çıkabileceğini hiç düşünmedim nedense hep mobilya beşikle kiyaslayarak. Neyse artık alındi yapacak bişey yok olmadı bı makasla kapı açarız 😀
deletedmom351 Zeynep3535 O kadar çok almışsın ki umarım elinde kalmaz ki kalacak gibi görünüyor neden bu kadar fazla aldın? Özellikle ilk ay için çok fazla şey var ve ilk ay bile aldığın hastane çıkışları olamayabilir hele ki bebeğin kilolu doğarsa ayy vallahi inşallah elinde kalmaz canım benim kaldı ondan üzülüyorum yani o kadar da para veriyoruz
Bskrt deletedmom351 çok değil bence herkes çok demiş ama Günaşırı yıkanıyor zaten bebek, banyodan sonra hep yeni şey giydirilir Kusacak, çişiydi kakasıydı derken yetmiyor bile bazen
KubilayEsraKayadelen Kızlar bebek arabası aldınız mı veya hangisini almayı düşünüyorsunuz çok kararsızım yardımcı olunnnnnn🙏🙏🙏🙏