Dilaraagkkk Kızlar boş gebelik olduğumu ogrendim ve kürtaj olmam gerekiyor. Bu durumu yaşayanlar ne zaman sonra hamile kaldı ve tekrarlayan bişey mi ? Kürtaj bir zarar veriyor mu?
Yasemin5711 Dilaraagkkk kaç haftalık hamilesin hemen kürtaj olma bence bana da boş gebelik denmişti sonrasında bebeği gördük
Elfoz Dilaraagkkk canım bende ilk gebeligimde kimyasal gecirdim.ikinci kez hamile kaldim ondada bos gebelik gecirdim ..10 haftaya kadr bekledim sonra kanamam basladi zaten kurtaj oldum gecen sene kasimda.genelde tekrarlanmiyor bos gebelik diye biliyorum
Mlkysf Dilaraagkkk Boş gebelik tekrarlamayan bir durum.Benimde ilk gebeliğim öyle oldu 8 haftalıkken kurtaj oldum sonra 3 sene sonra istediğim ay hamile kaldım.Kendim istemedim 3 sene yoksa olmadı değil 😊
Elfoz Dilaraagkkk kürtajdan bende asiri korkuyordum ama asla korkma hic korkulacak birsey degil 15 20 dk suruo bayiltiyorlar zaten
Elfoz Dilaraagkkk ben sami ulus bestepede kurtaj oldum vakumlu kurtaj istedim bayiltmali olcak sekilde..sabah 7 de yatis yaptim hazirlik vs.sonra bana suni sanci verdiler 1 saat kadar sanci cektim kanamam cok oldu icim temizlensin die sonra beni kurtaja aldilar
Goktugc Bende. Boş gebelik yaşadım 6 haftalık falandı sanırım kese vardı bebek yoktu 7 haftalıkken gittim tekrar doktor boş gebelik dedi kürtaj ol ya da kendi kendine düşer dedi ben kürtaj olmadım kendi kendine düştü
DLN2505 Dilaraagkkk Canım benimde ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oda boş gebelikti yine kürtaj oldum.şimdi 20 haftalık hamileyim korkma hiç şey olmaz 10 dkkalık bir işlem zaten.kısa sürede tekrar kalırsın inş.
Aaysn Dilaraagkkk canım bende ilk gebeliğim 8+3te boş gebelikten sonlandırıldı ekimde kürtaj oldum aralıkta son adetimi gördüm.şimdi 1 hafta kaldı oğluma kavuşmaya.herşwy gönlünce olsun ama tekrarlamaz korkma.
Momy_eyyuptalha Dilaraagkkk 8 haftaya kadar bekledim kalp atışı yoktu tekrarlama eğilimi yoktur yani tekrar etmez ben 9 ay sonra hamile kalabildim kürtaj sonrası adetim düzensiz olmaya başladı sonra 3 ay doğum kontrol hapı kunlandim hap bıraktıktan sonra hamile olduğumu öğrendim