Bebisinizz mommytobe_ ben daha gitmedim 25ekimde gidecem inşallah 22 haftalık olacam o zaman🐣 detaylı usg 20-24.haftalar arası yapılıyor, bebeğin iç organlarına ve el ayak parmak sayılarına vs bakılıyor canısı
mommytobe_ Bebisinizz tamamdir canim cok tesekkurler😍 benim randevum da yarin. 20 haftalik olucaz insallah
Bebisinizz mommytobe_ özelde mi takiplisin canısı benim doktorum detaylı usg yaptıracaksan bence perinatolog yapmalı dedi sonuçta onun alanı biz perinatolog a baktıracaz inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz 🐣❤️
mommytobe_ Bebisinizz insallah gulum💜💜 valla yurtdisindayim ben burda hastane hamileligimin ilk ayinda butun randevu tarihlerimj verdi hangi doktor yapicak bilmiyorum. Turkiyedeki gibi secme sansimiz yok🙈🤦🏻♀️cinsiyeti ne bebisinin
Bebisinizz mommytobe_ cinsiyeti öğrenemedik kapatıyor bacaklarını ekimin ilk haftası devlete gidecem inşallah gösterir 🙈
Bebisinizz mommytobe_ ay sağlıkla kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah 🙈 bizim inşallah bu seferinde cinsiyeti belli olur gösterir 🐣