Baltopu2 OynakBalinaa tabi tabi bekle korkma ama stres herşeyi etkiliyor,beyan çok güzel sorun olsa yukselmezdi 😘
Mervvvve Biz bugün 5+5 deyiz keseyi ve yolk’u gördü doktorum ama bebeği göremedik haftaya yine gel dedi inşallah o zaman görücez bugün görmememiz çok normal dedi.
OynakBalinaa Mervvvve bende göremedim haftaya gel dedi bakalım ne olacak, birbirimizi haberdar edelim sonra 🥰
OynakBalinaa sedamom00 bir kaybım olduğu için ister istemez endişelendiriyor beni, umarım sağ salim doğduğunu da görürüz hep beraber 🥰
sedamom00 OynakBalinaa amin inşaallah hayırlı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz Rabbim olmayana da nasip etsin kaç haftalıkken düşük yaptın canım öncen
OynakBalinaa sedamom00 8 haftalık olmasına bir gün vardı 😓 amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız, olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin.
sedamom00 OynakBalinaa çok geçmiş olsun BNde 9 haftalıkken düşük yaptım ardından genetik testi yaptırdım sen yaptırmışmıydın
OynakBalinaa sedamom00 sanada geçmiş olsun, yok kuzum yaptırmadım korunduk bir müddet sonra korunmayı bıraktık çok geçmedi hamile olduğumu öğrendim 😊
Rumeysa6115 OynakBalinaa daha çok minik zaten annesi korkma içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmaz
Camburnu61- OynakBalinaa korkma Allah’ın kısmet etmediği can a sen ne yapabilirsin ki . Üzülüp strese girme pozitif düşün mutlu olacağın şeyler yap . İlk haftalarda korku olmuştu bende de farklı bişeye odaklan şu günleri daha kolay atlatırsın . Temizlik falan yapma
_almirasmom OynakBalinaa ben degerim 182 ıken vajınalden kese gordum kıme solesem ınanmıyor doktorda sasırıp kan testı ıstemıstı kese ıcın emın olmak adına 4 gun sonra 2835 cıktı degerım karnımdan kalp atısı dınlemıstık 5. Haftada cok garıp bı sekılde erkenden herseyı hıssettım🥲🤣