avakado7 Anneada 16. Haftamıza yeni girdik. İlk gebeliğim, daha hareketlerini hissetmedim. Zaman zaman sağlı, sollu ağrılarım oluyor. Allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. 🙏🏻💞🧿
Sanal_koala00 Anneada 17+3 günlüğüz bal oğlumla🥰 Henüz hareket hissetmedim sadece sağa-sola toplandığında karnım sertleşiyor onu hissediyorum 😌 Elenatal1 kullanıyorum sadece başka bir ilaç vermedi doktorum 🤷🏻♀️ ara ara hafif kasık ağrım var , kasıklarım da gerginlik oluyor gibi bebek hareket ettikçe mi oluyor acaba diyorum 😌 Yarın kontrolüm var bakalım soracağım doktora
Canan-Uraz nadrun nerde yasiyorsunuz. Ben Antalya’da yaşıyorum. Bende detaylı için araştırmalardayim.
nadrun Canan-Uraz İstanbul’dayım seçenekler çok aslında hem iyi hem de uygun fiyatli olanlarına bakmaya çalışıyorum ve mutlaka perinatoloji uzmanı olmasına özen gösteriyorum
minikbalik_ Anneada bende aynıyım artik mahvoldum yani işten eve geldim.bugun artik sanciya dayanamadimSert karnım artik çok sıkıldım sadece bu durumdan
Anneada minikbalik_ minik bebeginizi dusunun insallh sag salim dogurmak nasip olsun oyle daha yolun basindayiz ama cok agriniz varsa doktorunuzua bi danisin . Ama ayakta cok durunca oluyor sanirim
Nurguuulll Kızlar 16+4üm bugün sırf kasık ağrısı için doktoruma gittim biraz pimpirikliyim bıçak saplanması gibi agrım oldu dün gece çok korktum doktor bakti bebis cok sağlıklı. Doktor hamilelerin yüzde doksan sekizinde kendini yordugunda bu ağrılar olur dedi çok ayakta kalmamaya çalışın ve temizlik vs. işlerinde bu haftalarda biraz uzak kalmak şart malesef
poncikmom 17+6 yım. Bel ağrısı iş yemek yaparken kasık ağrısı oluyor. Dinlenince geçiyor. 12.Haftaya kadar elenatal1 kullandım. 13.haftadan itibaren mom vital plus kullanıyorum. Yarın da buna ek olarak magnezyum isteyeceğim.