Nilgunaksudizdar https://ty.gl/g89yw0hepc Böylede var hatta bu sanki daha güzel normalde araba sadece 5-6 bin nasıl set halinde bu fiyat insanlar yorumlara fotoda eklemiş
Mervecenik @yabansena 😁😁😁😁 yan tarafı aşağı iniyor o yüzden bebeği yatağa koyduğunda çok temas etmiyorsun yatakla zaten ama benim park yatakta öyle aman aman haşırtı huşurtu olmuyor 😁😁😁
Mervecenik @Nilgunaksudizdar bebek arabası bile 1 2bin tl olanlardan herşeyin uygununu koyup oluşturmuşlar 🤷♀️
turkan96 Chicco next 2 me forever aldık biz 4 yaşa kadar kullanılabilir, bende aynı fikirdeyim en az 2 yaşına kadar bizimle aynı odada olacağı için oda yapmak anlamsız geldi, daha sonra direk montesori yatak almayı düşünüyoruz 😊
Nilgunaksudizdar turkan96 kesinlikle bende öyle düşünüyorum o yüzden biraz daha uzun kullanılacak uygun bir şey arıyorum ileride oda yapınca zaten yatak alırız şuan gereksiz masraf geliyor birde ben taşınıcam çok pratik bişeye ihtiyacım var 😊
Mervecenik @"Nilgunaksudizdar derdim fiyatı değil fakat ergonomik kullanışlı olanlar 4bin 5binden başlıyor 🤷♀️ bu tarz bebek arabaları çok büyük geliyor bana kullanışlı olduğunu düşünmüyorum