Gunes14 Merhaba! Hamişler, beylikdüzünde gidebileceğim en iyi kadın doğumcular kimler , hem gebelik takibi hem doğum için . Kimler hangi doktorlardan ve hastaneden memnun kaldı acaba
DenizBadem Gunes14 Bir sağlık personeli olarak olumsuz deneyimler yanlış teşhisler tedaviler bol göz yaşı ile sonunda güvenebileceğim doktoru buldum hatta kızıyorum kendime yakından tanımama rağmen neden ilk tercihim olmadı diye. Mehmet Alicik kendi muayenehanesi var.
DenizBadem Minikkedisila bende araştırmalarımı bebiş gelmeden yaptım Beylikdüzü Yakuplu birinci hastanesi Dr. Işkın Hanım kıs süre kendisi ile çalıştım fakat gidip memnun kalan da çok çevremde. Bilgilerini taze tutmaya çalışan kendini hala geliştiren bir doktor olarak gözlemleniyor.
3bebeli1kedili Birinci hastanesi Hatice Yalçınkaya şenel’e gidiyorum gayet iyi sıcak kanlı biri asistanı Aleyna hanım da aynı şekilde memnun kalırsınız ☺️
Gunes14 3bebeli1kedili anladım bi kaç kişi de o doktoru önermiş muaynee ücretleri ne kadar bilmiyorum
DenizBadem Gunes14 teşekkür ederim doktordan öte gerçekten işini severek yaptığını her zaman anlıyoruz 🙏🏻😊
3bebeli1kedili Gunes14 pazartesi günü gittim sanki 310-320 gibi birşey sanırım uzakta oturuyordum eşim ödemesini yaptı öyle Bir şey duydum sanki. Daha öncesinde kolan hastanesinde çiğdem hanıma gidiyordum Haziran ayında gittim en son 300 küsur bir şey ödemiştim şimdi ne kadardır zamlardan sonra bilmiyorum 🙈
Gunes14 Tugcemsiiiu Tugcemsiiiu bir tane profesör var 550 tl , diğer doktorlar 390 tl olmuş bugun sordum
DenizBadem Tugcemsiiiu çocuk doktoru olarak bilmiyorum onu sormadım zaten Eylül zammı oluştu hastanelerde ama arayarak öğrenebilirsiniz