Herzamanask4 minigiminannesi03 Mart sonu Nisan başı gibi olucak 12+5 hala mide bulantılarıyla geçiyor haftaya doktor kontrolü var belki cinsiyet öğreniriz
Ayseguloprl_ minigiminannesi03 Mart sonu Nisan başı olacak sanırım benimde ama berbat geçiyor günlük rutinlerimden farklı herşey srtık sürekli kusuyorum yemek yemek istemiyorum su tüketimim de az çünkü kusuyorum hemen sürekli yatmak istiyorum
minigiminannesi03 Nuray1ilayda Nisan sonu mayıs başı gibi olacak ozaman senin bebis hayırlıysa kucaklarimiza alalim
minigiminannesi03 2pasaannesi halsiz yorgunum resmen is yapacak halim yok yatacam dinleyeceğim biraz daha 12 haftaligiz 4 gün sonra 13 olacağız Nisan 1 mart sonu da olabilir dedi doktorum beklemekteyim inşallah güzel atlatırız
2pasaannesi minigiminannesi03 amin inşaAllah ben de sürekli yatmak istiyorum ama 19 aylık bebeğim var bide 8 yaşında okula giden var yatmak ne mümkün o yüzden
Eymencan47 Herzamanask4 16 haftalık olana kadar muayene olmicam belirsiz cinsiyet tahmininde bulunuyorlar 🤷♀️
minigiminannesi03 Herzamanask4 benim doktorum kıza benziyor dedi hemen öğrenmek istiyor musun diye sordu evet dedim bakalım testin sonucunu bekliyorum suan
Miniklerim22 minigiminannesi03 nisan mayıs gbi olcak sanırım 7 haftalık 🌹aşırı derece de uyku halsizlik doyumsuzluk doymuyorum surekli yemek yiyorum 🥴
minigiminannesi03 Miniklerim22 doymak ben dahil bilmiyorum sürekli yiyorum surekli uyku hali halsizlik aserme yasiorum limon turşu türü nefret geldi resmen
minigiminannesi03 Eymencan47 hayırlısıyla gelsin inşallah bebislerimiz biran önce yılbaşı gecsede günümüz gelse sevsek esim heyecanlanmaya başladı isim bakıyor resmen iki isimde takılı kaldı bakalim
minigiminannesi03 Esmaarkk o iyi değil işte benim 5 7 defa anca kusmam oldu bulantim aşırı derece olmadı ama aserme çok oluyor benim ne halt edecem hic bilmiyorum eksi şeyler yiyorum bolca
Reyyan2021 minigiminannesi03 bu bebeler bize neler yediriyor valla olgunlaşmamış nar yemek nedir ya acı bir ekşisi var ama ben bayılıyorum sağlıkla gelsinler İnşaAllah