cennetmelegininannesi Kızlar 3 adet 5li 1 adet 3lu isimli hastane çıkışı Aralık bebeği için yeterli mi Diğerlerini sweatshirt 2 li takımlardan 3 6 ay aldım 3 adet şuan için Onun dışında Aralık yani kış bebeği için yeterli mi hastane çıkışları
Deletedmom_110 cennetmelegininannesi Bence yeterli canım zaten çok çabuk büyüyolar ben çok fazla almıştım pişman oldum çoğunu giyemedi veya bir iki kez giydi
cennetmelegininannesi Deletedmom_110 anladım canım teşekkür ederim 🥰 miniğinizi de Allah bağışlasın 🥰 bir tanesini çok süslü aldım Dantelli falan sanırım 1 defa çekimde tek giydirilir onda tereddütte kaldım yine de yeter o zaman🤗
Seyma0323 Canim bende yenidoğana 5 takım aldım, 0/3ay 5 takım, 3/6ay 5 takım olarak tamamladım ve zıbınlarda aynı şekilde. Bence yeterli, yetmez ise dağ başında yaşamıyoruz çıkıp alırız ya da internetten söyleriz🙃
cennetmelegininannesi Seyma0323 çok doğru 🤭 ya insan heves ediyor ya benim 3 6 bir iki tulum almam lazım galiba hiç yok ondan🥰
Deletedmom_110 cennetmelegininannesi Rica ederim canım ❤️ sağol Allah razı olsun sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰
Seyma0323 cennetmelegininannesi bende çok heves ediyorum ama şimdilik yeterli diyorum çünkü doğduktan sonra en azından beraber alişverişe çıkarız ve gene alırız ona yakışanı alırız 🥰
Minigim38 Ben 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı 2 tane 3 lü pijama takımı (0-3 - 3-6) 3 tane tulum hediye geldi (0-3) 3 tane alt üst takım (0-3) 3 tane tulum (3-6) 3 4 tane alt üst takım (3-6) 3 4 tane sade alt aldım
Alimm-5 Bi tane 10 lu aldım. 5 tane 5 li takım aldım, 3 tane tulum, uzun kollu çıtçıtlı badi ve patikli alt eşofman aldım 3 tanede şimdilik yeter diye düşündüm doğumdan sonraki süreçte toparlanmasına göre alışverişe çıkarız dedim ama bilemiyorum az mı acaba