Senazeynep34 Hamaratpanda “pofidik pofi 💞” olarak kayıtlı. İspanyolca aşkım demekti pofidikli bir şey sanırım 😃 bende onda “gökyüzüm” olarak kayıtlıyim😃 17.02.2017 den beri böyle 😃 zaten 15.02.2017 de tanıştık. Yıldırım aşkı gini bir şey.
Hamaratpanda Senazeynep34 yaaa pofidik pofi çok tatlı 😂 yaa nasıl tanıştınız merak ettim mahsuru yoksa anlatır mısın😊
Gkceko Öncesinde ‘Bey’im❤️‘ diye kayıtlıydı sonra bir gün sinirlendim kavga ettik o gün bugündür ‘KocamBey💍’ diye kayıtlı
2baby1moms 12Kbra12_ iyimiş 😂 eşime kalsa doğum yaptığım zaman direk kızımın adı olarak kaydedicekti numaramı ama tabii ben izin vermedin şimdi ikinci kızımızı bekliyoruz umarım bu seferde böyle bir deliliğe kalkışmaz 😡 sert yanımı gösteririrm😄
Gkceko Hamaratpanda ne kadar kızarsam kızayım emeğini görmemezlik gibi bi vefasızlığım olamaz o benim hayatımda her gün her saniye muhatap olduğum ve her kahrımı çeken hayat arkadaşım 😍❤️
Evhamlianne92 Hamaratpanda adi ve soyadiyla kayitli ama benim rehberimde herkes isim soyisim olarak kayitli