[silindi] Eldgrn bende aşkım diye kayıtlı ama değiştirip kocam yapayım bir hoş geldi kulağıma ahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eldgrn Hamaratpanda evlenmeden gülüm şimdi hatun 🤣🤣 gülüm lafının yeri ayrı bende hatun da tabi artık göz bebeğim
Eldgrn [silindi] 🤣🤣🤣 valla evlendiğimden beri aynı evlenmeden önce askerdeydi ER’İM ♥️ diye kaydetmistim askerde de er diyorlar ya gıcık olurdu ama asker manasında demezdim hatta sonradan jeton düştü askerde de kullanıldığı 🤣🤣
Asasasas Hamaratpanda yaban arısına buralarda şepidi derlermiş, kendisine kullanıcı adı oluşturmuş böyle onun ingilizce versiyonu olarak.. 😅 tanıştığımız chat programında bu isimle kayıtlıydı o zamandan beri böyle ekli bende 😂
Hamaratpanda Ayytacc okuzum olmasa da arada ismiyle kaydettiğim oluyor 😂😂 ilk evlendiğimiz zamanlar daha fazla yapıyorum artık 3 yıllık oldu değiştirmiyorum 😂
Hamaratpanda Hamaratpanda tek başarısı evlenmek koca bulmak olan insanlardan nefret ediyorum dedikten sonra benim telefonun ve fon müziğinin göz bebeklerine yansıması 😂😂 @[silindi]