Byz55 merhaba size acil bişey sormam lazım ben 19 haftalık hamileyim ve sabahalrı istemsizce uykudan uyanırken genleşiyorum sonra aklıma geliyor bu sabahta oldu ve karnımın üst tarafına bir ağrı oldu kaslarım kasılmış gibi değişik bunun bebeğe bir zararı olurmu ? Yaşayan varmı ???
Hatunnn Byz55 yani istemsiz yapiyosunuz zaten vucut kendini koruyacakttir sorun olmaz ama dkkkat etmekte fayda var uzanma hareketine bnziyor gerinmekte oyuzden yapilmamasi daha iyi
Byz55 Hatunnn teşekkür ederim canm ben netten bakıyorum işte kordon felan zarar görür diyorlar da korktum 😟
DuduMom Byz55 bence artik yapmak lazim. Karin da artik gergin, icindeki bağ ve lif dokusu ani hareketlerde kasilabiliyor. ama bebege zarar verecegini düşünmüyorum canim.
Gnss Bende yapıyordum sıkıntı olmadi çok şükür ama yine de dikkat edin insan hemen alışamıyor hamile olduğuna 😊
Byz55 Gnss ya gerçeten yapma yapma diyorum kendime ama olmuyor fark edince hemen kestim karnımın üst tarafı kasıldı bende korkuyorum çok
Tosbik Byz55 kuzum bnden sana tavsiye herseyi kafana takma pimpirikli olma yoksa 9ay gecmez bn sana diyim. Biraz akışına bırak. Allahın iziniyle bisey olmaz bebişlerimize 😘