1989fatma 34+1 haftadan herkese selamlar muayeneye giden güzel anneler bebeğiniz kaç kilo, boyu kaç cm, siz kaç kilo aldınız… 2400 gr bebeğim 46 cm boyu 20 kg almısım oyyy oy nasıl vercem bu kiloları sağlıcakla doğsun insallah bebeklerimiz👶🌍
snmhsnn 1989fatma bende +23 ama şişkinliğim çok fazla bu kadar spor yapıp bu kadar almam normal değil o yüzden doğumdan sonra fazlasıyla gidecek kiloya takılmayalım ☺️ Benim pazartesi kontrolüm bakalım kilosunu o zaman öğreneceğim yalancı sancılar oluyor gelip giden mide yanmalarım fazla geceleri sağa dön sola dön falan
hemsiree 1989fatma en son 33+3de gitmiştim kilosu 2400dü boyunu hiç hatırlamıyorum şu an. bugün itibariyle 34+5 oldum ve 10 kilo almışım 😱
Sevgiiss 1989fatma ben 34+1 en son 32 de gittim 2050 gramdı 35. Haftada gidicem ekim sonu annesiyim diyorum kendime kasımı beklemez 😂😂
dondurmalibebegim 1989fatma bende 33 haftalığım 1 hafta sonra kontrolüm var. Kgsu en son 29 da 1532ydi. İkinci hamileliğim 50 kg hamile kalmıştım 61 kg oldum.Bebişlerimiz ve biz sağlıklı olalımda kglar verilir alınır hiç takmayın.
1989fatma snmhsnn benim de oluyor ara ara sancılarım doktora sordum dedi. Yalancı sancılar iki hafta sonra tekrar gel nstye gireceksin dedi
1989fatma Sevgiiss bende ekim sonu kasımın ilk haftası gibi doğumum ama yine Kasım ayı anneleri diye. Gönderiye ekledim. Bende 2 hafta sonu tekrar gidicem nsteye giricdksin dedi
1989fatma Cns15 siz hiç Almamıssınız maşallah ben cok aldım ama görenler oyle o kadar cok kg aldıgın belli. Değil diyor. Bebeğiniz de cok güzel almıs masallah
1989fatma dondurmalibebegim ayy ne güzel. Ben zaten su içsem yarıyor cinsinden vücudum kilo almaya elverişli sağlıklı olsun kg her türlü veririm insallah 🤲❤️
Sadiyekrkc 1989fatma bende en son bir hafta önce gittim doktora 2100 kilosu boyuda 34 cm di yaklaşık 10 kilo kadarda ben kilo aldım bakalım nasıl olacak doğuma kadar 😁
Ebrulimomm 1989fatma 34. Haftada gittim kilosu 2300 gr boyu 48 cm di , ben de ilk 5 ay hiç kilo almamıştım ne güzel şuan ise 10 kilo almışım inşallahsom ayımda çok fazla almam diye dua ediyorum 😃
1989fatma Ebrulimomm bende ilk aylarda kg almadım sonra bir anda almaya başladım cok acıktığım için sürekli. Yedim 😅
Kaardelen123 34+4 olduk bugün 1 buçuk hafta önce 2200 kg di 19 nasılsın da bidahaki randevu çok merak ediyorum ne kadar oldu diye 10 kilo aldım bende