Mehtap_ali Mavidunyamm 37+1 bizim de 2 Ekimden bende çok korkuyorum geçen yıl o tarihte kayınvalidem vefat etti eşim çok hassas birde kızım o tarihte gelirse ne olur bilmem 😔Allahım sağlıkla zamanın da gelmeyi nasip etsin çocuklarımıza inşallah 🙏 🥰
Mavidunyamm Mehtap_ali 2 ekimi ikimizde istemiyoruz🥺 Hayırlısı olsun ya sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲
ikimelekannesi___ Mehtap_ali benim oğlum 37+3 geldi supriz şekilde açılma vs yokmu sizde hiç muayene olmadınız mi yakın zamanda ben normalde 23 Eylül’de tamamlıyorum günümü ama sürpriz oldu 6 Eylül de doğurdum
Zuhalsebu Ozlemdrn Allahımm inşallah doğuramayanlar olarak bugün kolayca ve sağlıkla doğururuz amin😂 çok geçmiş olsun bu arada🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mavidunyamm Anne88 ben 5. Katta oturuyorum asansör olmasına rağmen günde 3-4 kere aşağı inip çıkıyom 1 aydır ama tık yok 🤒
Karan_mete29 Mavidunyamm benim normalde sezeryan di acilmam olmuş gittiğim de doğum başlamıştı solunum sıkıntısı yasamis bize sonradan söylediler hemen yanımıza gelmedi uc gun yoğun bakimda kaldı suan 1 aylık ama hala etkisinde
_mira_2022 Mavidunyamm İNŞALLAH canım 😊🙏 hayırlısıyııa senin bebeğinide doğar sağ salim tez zamanda İNŞALLAH 🤗