Sinem94 2prensesannesiiii sonuç gayet iyiydi maşallah☺☺ ilk 3 ayda 10 ve üzeri olmalıymış benim gebeliğimde 6.4 tü bende bunu çok sonradan öğrendim
Sinem94 2prensesannesiiii evet cnm düşüktü kürtaj oldum malesef haziran ayiydi ağustos ta da kimyasal oldu inşallah bu ay varsa da sağlıklı olur sağlıklı ilerler
Serpilali01 2prensesannesiiii rapunzel çok sevindim 2 gündür denk gelmiştim sana hep dua ettim çok şükür bebegin seninle sağlıkla gelsin inşallah 🌸🌸🌸🙏🏻
2prensesannesiiii Serpilali01 çok teşekkür ederim 🥰 çok sağol allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah 🙏🏻 🥰👼🙏🏻
Seyma0323 Çok şükür çok sevindim, Allah hepimizin bebişlerini sağ sağlam kucağımıza almaya nasip etsin🥰 2 gün sonra tekrarla inşallah 2ye katlanır ve sağlıklı bir gebelik olur🙏
busraokutan 2prensesannesiiii kuzum dualarında yer almak isterim 🙈 hamislerin duası kabul olur derler biz de istiyoruz hayırlısıyla ve sağlıkla mutlulukla huzurla
2prensesannesiiii busraokutan canım benim inşallah en kısa zamanda sana da güzel allahım nasip eder hayırlısıyla zorlaştırmadan kolaylaştırsın inşallah her isteyen yaşasın bu mutluluğu 🙏🏻 🥰🙏🏻
2206minik @Serpilali01 yarın adet günüm bugün kaset test yaptım negatif bu ay ben adaya erken veda ettim😅😅
LyllyL 2prensesannesiiii oy Allah’m maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah duamdasin 🤲
LyllyL 2prensesannesiiii amin kuzucum şöyle oldu canım geçen ayda kimysal geçirdim ya kanama 1 Eylül’de oldu bugün 21 gün sabah gittim kan verdim o değer düşük olursa bebek tutunamiyomus sonucu almaya gidemedim hastane evime çok uzak eşim olmayinca gidemiyorum tek e nabizdann baktım 11.44 çıkmış değer normal yaziyo