2prensesannesiiii Aselnisa_16 valla seninkinden daha silikti testim 103 çıktı benim 🥰🙏🏻 Ne kadar oldu kanı varrli🥰
Aselnisa_16 2prensesannesiiii 40 dk filan oldu sanırım benimde beklentim 350 civarı bakalım bugün adetim 2 gün gecikmiş oldu o testi adetime bir gün kala yapmıştım
Aselnisa_16 2prensesannesiiii kaynanamların evi yakın hastaneye ordayız da çıkamadım bi türlü evden bi kızım var o rahatsız üşütmüş ama birazdan çıkıcam inşallah çok merak ediyorum
2prensesannesiiii Aselnisa_16 maşallah canım 🧿🙏🏻 Benimkide bu civarda olmuştur yarın kan vereceğim berabere gidiyorum kese için perşembe günü gideceğim ne zaman gideceksin doktora
Aselnisa_16 2prensesannesiiii bende hafta içi bi gün doktor ayarlamam lazım henüz doktor seçimi yapamadım
Aselnisa_16 2prensesannesiiii çok şükürr 😇 o zamanlara ayarlamaya çalışcam bakalım sende haber ver gidince
Defne2218 2prensesannesiiii merhaba canım tek bir ilişkiylemi oldu bebeğin ilişkiden kaç gün sonra pozitif görüdn
Aselnisa_16 Zeynoom sabah normal test yaptım silik çizgi olarak çıktı ama gayet belli oluyordu sonra öğlende erken gebelik testini yaptım net olarak çıktı çift adetime bir gün vardı