Hanife12_ 2prensesannesiiii nasıl moral veriyorsun,. Bütün gün var kendimi yiyorum, ağlamaktan nefes alamıyorum. Sorun mu var bende mi var. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
2prensesannesiiii Hanife12_ 2 kat artması gerek takip et kuzum kaç gün var adetine 🙏🏻 Üzülme sağlıklıdır inşallah 🙏🏻 💓💓💓
2prensesannesiiii Hanife12_ oooo ağlama krizleriii🥰 bu bi belirtimiiiii🥰 testin var mı erken gebelik testi🥰
2prensesannesiiii Aselnisa_16 oy maşallah anne ben buradayım diyor kan ver canım netleşsin hayırlı uğurlu olsun💓
Aselnisa_16 Aselnisa_16 2prensesannesiiii teşekkür ederim canım bugün vericem bakalım kaç saate çıkar ki
Mfyy 2prensesannesiiii canım, bana Bi kahve leke geldi çamaşıra test sonucumds bekliyorum çıkmadı bir türlü yerleşme olabilir mi adete son 5 kaldı artık
Hanife12_ 2prensesannesiiii benimde 11 i ilişki , 23 4.5 çıktı.. neden böyle oldu? Lekenme tarzı iki damla kahverengi renkte yaşadım. Bi hafta önce. Kasıklarom çok kötü.. gaz da var. :( Pazartesi tekrar yapsam çıkar mı acaba?
2prensesannesiiii Aselnisa_16 bende yarın tekrar verecem bu sefer eşimle gideceğim🥰 güzel haberler olsun inşallah haber ver mutlaka🥰🙏🏻💫
2prensesannesiiii Hanife12_ inşallah geç döllenmedir 🙏🏻 Güzel sonuçlar olsun bende böyle öğrendiğimde 6 gün vardı regla haziranda 4.99 ile öğrenmiştim