SibelY Arkadaşlar merhaba. Psikolojik tedavi görüyorum ve eşim jandarma bulunduğu ilçede tam teşekküllü hastane ve Psikaytri bölümü yok bunun için atamaya Esas raporu almak istiyoruz. Aramız da bilenler yol gösterirse çok sevinirim.
kitapkurdu SibelY en yakın ile sevk ediliyorlar diye biliyorum ben. Kendiniz almak istiyorsanız da öyle izin alıp başka ile gidebilir.
Yakut16 SibelY sağlık kuruluna randevu alıyorsun sonra psikiyatri doktor orda görüş yazıcak sonra heyete gireceksin heyet uygun derse alırsın raporu alırsın jandarmaya gönderirsin
papatyadenis SibelY heyete girmeniz gerekecek raporu gönderirsiniz sonrasında dilekçe ile beraber ama sonuçlanması bayağı uzun sürüyor ve genelde anne baba eş için ağır bir hastalık istiyorlar Allah korusun kanser yatakta tedavi vs gibi. Sonuç alabileceğinizi sanmıyorum
SibelY kitapkurdu direk psikiyatri doktoruna mı gitmek gerekiyor sağlık kurulana mı acaba bilginiz var mı
kitapkurdu SibelY Heyete girip karar veya tanı bölümünde şu şu bölümün olduğu illerde görev yapar yazması lazım en yakın ile gönderirler. Devlet hastanesinden alacak ama tip fakültesi degil Eşimin yazdığı
kitapkurdu papatyadenis illa ağır hastalık olması gerekmiyor. Bizim bir tanıdığımız çocukları olmadığı için tüp bebek en yakın hangi ilde yapılıyorsa oraya atanmışlardı.