Aselinannesi3 Nursemother Randevulu gidicem canım istediğin zaman bulabilirsin gün içinde beni onlar aradı o şekilde aldık
Aselinannesi3 AskOlsun01 Devlette de oluyor ama sanırım burda çok detaylı bakmıyormuş doktor 10 15 dakika falan üstten bakıyormuş. Çoğu kişiden aynı şeyi duydum o yüzden özelde yaptırıyorum
Aselinannesi3 Kızmasalar. Çok az kaldı👼 Bebeğimi görmeye gidicem. Çikolata yesem mi? Hareketli oluyormuş diye duydum da🤗
Aselinannesi3 Nursemother Evet canım çok iyi ilgilendi ama moralim bozuk döndüm. Bebeğimin böbreklerinde sıvı toplanmış. Bi tur kordon dolanmış boynuna. Plasenta rahime yaklaşmış dedi bir de
Nursemother Aselinannesi3 yaa umarım daha da kötü olmadan düzelir çok geçmiş olsun nasıl bir süreç izlenmeli bı şey dedi mi doktor 🙏🏻😇 kaç dk muayene etti acaba bende yarın gitmeyi dusunuyorum da o yüzden bu kadar soruyorum kusura bakmayın .
Aselinannesi3 Nursemother yok canım sorun değil 35 dakika içeride kaldık. Çok iyi ilgilendi sağolsun. Bebek için kardiolojiye yönlendirdi. Takipli olduğum hastanede doktoruma da göstericem sonuçları bakalım takip edecekler. Çok çok dua edin olur mu