tazemommyy28 canim bende su an dogumdan 5 ay gecti 6ci ayi gebe kaldim su an 5 haftalik gebeyim.Dogumdan sonra hic korunmadim.20 gun bende demir ilaci kullandim.Benimkinij sebebi anatomik birseyden kaynakli kanama alanim vardi 4 haftamdan beri gecmekde bilmedii hep progestron igne ilacc tolet harici hic ayaga bile kalkmadim o 4ayi en son progestronu kesince kanamam basladii yani kanama dediysem oyle boyle degill resmen progestron bagimlilik yapdii rabbime su an dua ediyorum bu gebeligimde beni progestronla dupaston ilaciyla yuzyuze birakma diye hayatimi mahvettiler.Bagimliliq yapdilar resmen.Kanama alnim hic gecmedi kesem kadardi en basinsan beri kesem buyudukce kanama alanimsa onunla birlikde buyudu.Herseye ragmen bebegim cok saglikli ve savasco bir bebektii hic dusmedi cok dayandi en son o kadar kanama alani vardiki kesemi partlatdi bebegim yasayamadi((((Rabbimmbüyük oyle kismetmis su an yeniden gebeyim Allahima dua ediyorum beni oyle sorunlarla birdaha karsilastiema melegimle cennetde gorusucezz insallah♥️İnsann hic toparlanamam saniyor ama toparlaniyorsunn iste mecbursun cunki ben 2 ayda toparlandim zordu ama bebegim yasasaydi 18 eylulde dogucakti yani bu ayy yasamaadi ama ben 18 eylulde yeniden gebe oldugumu oyrendim ne hikmetse rabbim ne yaptigini guzel bilir.Hakkinda seninde hayirlisi olsun canim benim dua et guzel seyler seninle olsun