EsrSvm Kızlar Merhaba, İlk transferim kimyasal oluyor bağışıklık baskılayıcı ve kan sulandırıcı kullanmadım. Transferde bu ilaçları kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan var mıdır ?
Bebekdelisi EsrSvm be ıkı tüptede kullandım prednol bbeek ⅞ H gelınce kalp atışında kesılecek cnm kullan
esma124 EsrSvm kimyasal oldugu kesin mi? çünkü görümceme de doktor öyle dedi ama yükseldi hatta şu an doğurdu bile
esma124 EsrSvm Prednol ve kan sulandırıcıyı rutin veriyorlarmış her tüp bebek merkezinin kendi uygulaması oluyor doktordan doktora değişiyor bu durum
Bebegim0101 EsrSvm benim tup bebek degil normal.suan bende prednol 16 mg,coraspin ve gunde 2 defa oksapar 6000 lik igne kullanıyorum.
EsrSvm Bebekdelisi Canım çok teşekkür ederim sağlıkla ilerledi mi gebeliğin peki ? Pozitif habere çok sevindim ama kursağımda kaldı mutluluk.Benim Anti nükleer antikor testim pozitif inşallah bana da şifa olur.Doktoruma da tekrar danışacağım bunu
Bebekdelisi EsrSvm olur cnm dogdu bıle cnm sımdı 2. Atıldı ıkız oldu 20+1 geldik korkma düzenli kullan bol su iç