Aloneanqel Rmysa0308 ibni Sina hastanesinde Eda hanım var. Kuzenim orda doğum yaptı bu ay. Arkadaşım da ona gidiyor yine o da orda doğum yapacak 🌸😊
zamaneannesi80 Rmysa0308 ben park hastanesi Ferhat Çetin e gidiyorum memnunum, kuzenim iki doğumunu da orda yaptı hem hastaneden hem doktordan memnun kaldı
Heidii Başka şehirde oturuyorum ama doğuma memlekete hayat hastanesinde mehmet temele gideceğim. İki ablamda orda doğum yaptı gayet memnunlar memlekete gittikçe mehmet temele de kontrole gidiyorum.
Aloneanqel Mucizem_00 sen naptın geçen hafta Osmaniye de 😃 gezmeye mi geldin desem , cık Osmaniye gezilecek yer değil ki 🤷🏻♀️🥲
Mucizem_00 Aloneanqel memleketim benm orası annem orda annesine bakıyor, ora gezlcrk yer degl inan skldm 4 5 gün kaldım:))
Aloneanqel Mucizem_00 annen Osmaniye de mi yaşıyor canım. Benim de akrabalarım hep orda bir ailem Tarsus ta 🥲
Mucizem_00 Aloneanqel şuan Osmaniyedeler bakım için geldiler normalde istanbldalardı canm, ee sen peki neredesin osmnayede dimi
Aloneanqel Mucizem_00 evet orda evim. Ama ailemin yanındayım şuan. Allah kolaylık versin annene, ananene de şifa versin inşallah 🙏🏻 🌸