Maviii findiklibadem bebek kanala indikçe karın inmiş oluyor, korkmayın dua edin, düşük karın bile 4 hafta götürüyor insanlar 40. haftada doğum yapıyor
findiklibadem Maviii teşekkür ederim gerçekten korktum daha 34. Haftada karnım aşağıda olması çok erken geldi sağolun rahatladım
Tugcecanan Gltanesi inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişler bazen nazlı oluyor demek ki dünyayı da yesek kilo almıyorlar 🤰🏻
Sahranr Gltanesi 33 haftada2 kiloydu şuan 34 olduk pazartesi doktor kontrole cagirdi bakalm bir haftada kaç almış😢😐
Hlvgmz Sahranr benim de 33 haftada 2150 gr dı yarın yine kontrolüm var. Göbek çevresi geriden geliyor dediler bakalım hayırlısı
Nesli8998 findiklibadem erkek bebekte düşük oluyormuş 32 haftaligim benimde düşük bugün yarın doguracaksin gibi diyorlar☺️
findiklibadem Nesli8998 benimki kız bebek karnım ağzıma geliyordu şimdi aşağıda duruyor 🤷♀️Sordunuzmu doktora neden oluyomus haftamız erken degil mi
Gulsumyaman 32+4 te en son 2030 gram 46 cm dı boyu baya önde gidiyo kilosuda haftasıyla uyumlu demişti doktorum 😊