Aybigesrky Kızlar 32. Haftada sarimsi bazen su gibi akintim var biraz artti sizde yasayan varmı bunu ben üşütmeye yordum ama su azalmasi olabilirmi yada erken doğum riski
benkosarim Aybigesrky ben de 33 haftadayım idrar yollarımfeksiyonum artmış o yüzden de çoğalmış sizde de öyle olabilir Bir mutlaka gidin baksınlar
Nurayaksan Aybigesrky benimde öyle çocuk kanala yerleştiği için genişleme oluyor buda akıntı yapıyor ama o akıntı enfeksiyona çeviriyo sürekli ıslak kalıyor orasi aynı dertten muzdarip im
Hcrnshn Bende 31 haftalığım aynı şekilde akıntım var doktorum idrar tahlili istedi yarın sonuçlarım çıkacak bakalım
_edakrsu22 Benim de bazen akıntım çok oluyor yani yarım saatte 2- iç çamaşırı değiştirdiğim oluyor ama kan idrar tahlilinde hiçbir şey çıkmıyor hamilelikte artabiliyor akıntı
HusnaNur1107 Aybigesrky benimde oluyo 32 haftalık hamileyim bazen su gibi geliyo ama bana doktorum normal bu dedi
Cananyildiz Aybigesrky hic durmadan su sızıntı seklinde gelirse o zaman suyunuz gelmis olur veya bardaktan bosalırcasına gelirse. Benimde su gibi akıntım çok oluyor ama suyu vs iyi şuan
Aybigesrky Cananyildiz yok iki turlude gelmiyor Çok Şükürki gecen hafta benimde suyuma bakip iyi dedi kurt dusucek ya icime illa kuruntu cok yapiyorum bu aralar🫢