18 haftalık hamileyim başından beri sıkıntılı geçti düşük tehlikesi felan derken ikili testim trizomi 18 değeri 1/21 çıktı amniyosentez için perinotoloji bölümüne doktorumun ısrarı ile geldim
Amniyosentez yaptırmak için girdik odaya ultrason dan baktı bebeğin omurilik kemiklerinden açıklık var sinirler dışarda beyincik gelişmemiş kafasının için su dolmuş
Sonra 4 doktor birden kontrol ettiler
Yarın heyet raporu olucak tekrar gelin dediler
Sonra ben özele gittim detaylı ultrason için oda aynısını fazlasını bile dedi kalbinde de sorun bar organları gelişmemiş
Ve bize hepsini tek tek gösterdi kafasının içi su dolu sırtındaki olmayan kemik omurilik açıklığı
Dedi bebek yaşamla bağdaşmayan bir hastalıkta beyin yok yani dedi çok isterdim size ümit vermeyi ama inanın yapılabilecek bir şey yoo dedi
Sonra ki gün tekrar gittik perinotoljiye heyet de aynı şeyleri söyledi
Bebeğimin eksikliklerini de gördük anne karnında ölür doğmaz çünkü gelişmiyor dediler
Eşimle konuştuk 5 doktor kontrolünden sonra yapılacak birşey olmadığını söylediler anladık kabul etmek zor ama yapacak hiçbir şeyim yoktu
08:30 da bana ilaç verecek bebeğimi normal doğumla doğuracağım sonra neden olmuş bunlar araştırılacak
Allahım çok zor birşey kimsenin başına vermesin inşallah beni de kimse yargılamasın lütfen zaten çok zor bşr karar verdik ama bunu nasıl atlatacağım bilemiyorum 9 yaşındaki kızıma nasıl anlatacağım Allahım ona ömür versin