Alley06 Ellerimde ve ayaklarımda çok fena kaşıntı var gece uykumdan uyanıp saatlerce kaşıyorum. Var mı böyle durumla karşılaşan?? (30+3 haftalığım)
Asasasas Alley06 alt ast değerlerinize baktırdınız mı? Doktora gidin, muhtemelen bu konuyla alakalı bir şeydir.. geçmiş olsun 🌸
HusnaNur1107 Alley06 bende 32 haftalık hamileyim bendede oluyo nedenini anlamadım 1 hafta önce başladı
Hatice-26 Alley06 Bazı hamilelikte egzama ve sedef başlangıcı olabiliyor.Bunlar da kaşımtı yapar. İhmal etmeyin doktora gidin en yakın zamanda , Allah şifa versin.
Efnanada Alley06 kendi doktorunuza gitmeniz naçizane tavsiyem aynı şikâyetleri yaşıyorum gebelik kolestazi den şüphelendiler çok şükür birşey çıkmadı ama karaciğer ve safra asitlerine baktırın sağlık ocağı bakmıyor çünkü
Bilgekpn Benim bütün vücudum kaşınıyor kan değerlerime vs herşeye baktı hiç bişey çıkmadı ama kaşınıyorum hala malesef 1 hap ve 1 krem yazdım krem hiç bi işe yaramıyor hapa da bugün sabah başlayacağım inşallah
Efnanada Bilgekpn ılık su ile duş alın kaşınan yerlerini de islak bez koyun ben öyle yapıyorum biraz rahatlatıyor
Alley06 29mn aile hekimi bakar mı ya doktorum aile hekimine bisey yapmaz riskli gebeliğe randevu al dedi yine de kan versem mi
29mn Alley06 Tahlilleri yaparlar ama net konusmayabilirler sen doktorunun onerisini dinle bu hamilelikte onemli bi durum cunku
Efnanada Alley06 ben kendi doktoruma gittim o aldı kanı ve dermatoloji gönderdi kabarcıklar oluyormu kaşıntı dan sonra
Efnanada HusnaNur1107 karaciğer ve safra enzimleriniz baktırın ihmal etmeyin gebelik kolestezisi ya da gebelik alerjisi olabilir mutlaka kan verin
Efnanada Alley06 inşallah karaciğer ve safra enzimleriniz normal çıkar ama ihmal etmeyin mutlaka kan verin geç kalmayin
Efnanada Alley06 Acilde serum vermişlerdi bide muayene yaptılar ama geçmedi kadın doğum doktorum yönlendirmesi sonucu dermatolog baktı bence direk dermatologa da gidebilirsiniz
Alley06 Efnanada 29mn Kızlar burda misiniz ya bi sorum olcak 8 saatte bir olan ilacı sabah 8 de içip öğlen 16.00 da içmem gerekirken 12 de içtim bi sorun olur mu sizce