Glsmumul Inchkn3510 115 TL muayene ücreti. Bnde oraya gidiyorum. Doğum ücretini bu ay ôgrenicem net bilgim yok ne yazık ki
Glsmumul Mngm 18 haftalığız 🙂 bilginiz var mı bilmiyorum ama oda süslemesini kendimiz yapamiyormuşuz diye duydum sizde böyle bi duyum aldınız mı ?
GlDenizKaya Bende Volkan beye gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.ayrıca Doğum 3.300tl fakat oda süsleme ve fotoğrafçı da istersen 4380tl oluyor fiyat 😊
Temmuzz GlDenizKaya canım 2018 fiyatları mı bu bende doktor değiştireceğim biri önerdi volkan beyi genelde normal doğumu tercih ediyormuş ve de doğumlarına kendi giriyormuş o yüzden sevdim.
Mngm Glsmumul hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inş süsleme onlar yapıyo sadece biz yapamıyoruz bana da öyle söylemişlerdi
Mngm Glsmumul ben yarın bi de çiğli araştırma hastanesine gidicem hep özele gittim devlete gitmedim hiç
GlDenizKaya Glsmumul evet canım o da süslemesini sadece kendileri yapıyor hijyen açısından böyle olduğunu söylediler😊
Glsmumul Mngm amin canim. Demek ki doğruymuş kendim hazırlamak çok istiyodum yapamicam o yüzden sanrm. Çiğli devlete bı ara bnde çok gitmek istiyorum. Nerde oturuyosun canm