Ceylosh Kızlar biraz önce banyoda fark ettim genital bölgemden ufak bir et parçası sarkıyor ilk kez böyle birşey görüyorum .Bu nedir sizce daha önce böyle birşey yaşayan varmı .32 haftalık gebeyim bu arada
Ayseguloprl_ Ceylosh bende de var ya et parçası böyle çok büyük birşey değil ama kenarda bende ilk kestim diye düşündüm sonra fark ettim ki et parçası oluşmuş ne alakaysa
meleklerin_annesii Ceylosh tövbe tövbe 😬kuzum kesmiş olsan ağrıdan duramazsın heralde , sarkma değilde iç kısımdan bişeyler görünüyorsa normal herkeste oluyor ama sebebini bilmiyorum , istersen bi doktora git durum çok ciddi duruyorsa
meleklerin_annesii Ceylosh korkma kuzum artık haftana yaklaşmaya başlamışsın , bende farkettiğim de içim tuhaf olmuştu kimseye de soramadım ama bir aksilik olsaydı canım yanardı 😂 o yüzden hiç umursamadım işin açığı
Ayseguloprl_ Ceylosh evet var 11 haftalık ama henüz benim ki sebebini de doktora sormadım önemsemedim pek et parçası diye sizde görünce şimdi tedirgin oldum
Ceylosh meleklerin_annesii aa öyle mi biraz rahatladım şuan canım bir anda çok korktum ya tehlikelimi acaba diye 🌹
Ceylosh meleklerin_annesii evet internette falan öyle yazanlar vardı canım ,şuan bir sıkıntın yok değil mi