glsh25 Ben bağkurluyum kendi işim aynı şekilde rapor alsam primler yatmış olsa alabiliyormuyum para acaba bilen tecrübe eden varmı?
Hilaynur glsh25 borcun yoksa alabiliyormuşsun bende bagkurluyum bi arkdaşım bagkurlu dogum yaptı aldı ama borcu yoktu
Deletedmom_37 Deletedmom_110 Huriye1996 minikmucizem_21 Adacan SunnyG özel hastanede doğum yapınca özel hastanenin de verdiği rapor sayılıyor mu yoksa sadece devlet hastanesinde verilen rapor mu sayılıyor
Deletedmom_110 Deletedmom_37 Canım ben özel hastanede aldım çalışamaz raporunu ve doğumumu da orda yaptım yani özel devlet fark etmiyor ikiside aynı 😊
Deletedmom_110 findiklibadem Evet canım bende asgari ücretli çalışandım zaten. iki kez yattı geçen ay 6 bu ay 10 aldım
findiklibadem Deletedmom_110 toplu almadın mı nasıl öyle parça parça aldın ben toplu alınıyo sanıyodum ama öyle parça parça alınıyosa çok iyi bende alayım 😊
Adel3 Deletedmom_110 32. Haftada mi aldiniz raporu? Bana 32de çalışabilir diye alacaksın 32de aktif calisiyo olman lazım 33de çalışamaz diye alırsın dediler