Dorukkusumm Kızlar böyle bişey yaşayan var mı bu haftalarda acaba, baktıgım da çamaşırı da 3 4 damla kadar leke gördüm ama.. Yaşayan varsa bişey söyleyebilir mi çok tedirginim 🥺
Denizpyraz Dorukkusumm yengem yaşadı canim gebeliginde kanama. Progestan ilac kullandı. 3 ay boyunca devam etti ara ara. Suan yeğenim 3 yasinda. Hamilelikte kanama normal değil tabiki ama hemen strese girme. Doktoruna.gorus.
Taricat Dorukkusumm başkasında normal seyreden bir durum sizin bebeğiniz için hayati önem teşkil edebilir . Bu yüzden acile gitmeniz en doğrusu . Birşeyler olduktan sonra ah vah etmenin anlamı yok . Düşük başlangıcı riski gibi birşey falan varsa da en azından düşük önleyici iğne yada hap verebilirler önleminizi almış olursunuz.
Mehtapca06 Dorukkusumm benim icin nornal kac sefer doktora gitttim kesenin etrafinda kanama alani yok ama benim baya günlük pedo dolduracak sekil kahve kanamam oluyordu ama cok şükür iki cocugumda saglikla dogdu hatta düşük tehlikesini geç biri 41+3 diğeri 40+6 da dogdu 😂
Dorukkusumm Denizpyraz ilk haftaları da 5 haftadan itibaren bende de oldu ama fitil verdiler normale dönmüştü olabilir parça olmadıkça sakin kal korkma demişti doktorum. Uzun zaman sonra olunca cok tedirgin oldum 3 4 damla ama ne bileyim. Birde 7 sene sonra olunca iyice afallıyorum bişey olacak diye
Dorukkusumm Mehtapca06 yok cok şükür benim de siizb gibi kese etrafında kanama alanı yok ama 5.haftadan itibaren bende lekelenme ler kanamalar yaşamıştım normal demişti doktorum fitil kullandım ve 3 hafta önce onu da kestik emin olamadım 3 4 damla cok değil ama yine de işte..
Mello29 Mehtapca06 Acaba neden oluyordu ya bende 15.haftaydim 1 haftadir aynisini yasiyorum kanama alanim kapandi idrar tahlili temiz sacma sapan tuvaletten sonra kahvrengi akıntı geliyor doktora gitmekten yoruldum doktorda benden yoruldu insallah bende saglikla kucagima alirim
Mehtapca06 Dorukkusumm yok kuzum strese girme o oluyor diyorum ya iki gebeligimde de ayni sey burada yok dusuk riski yok böyle yorumlar okuyup doktora gidiyordum ilkinde baktım ki sonu yok bu şüphenin simdi iki evladimda yanimda 😘
Mehtapca06 Mello29 ya rahim hassas ic kismindaki tahrislerden kaynakli olabilir yada öncesindeki kanamalari disari atımı vs ama hic bir sorun olmadi baya uzun boyutlu oldu lekelenmelerim ama dedigim gibi iki cocugumda gec doğdu düşük bir yana dursun🤦
Mello29 Mehtapca06 Muhtemelen öncesindeki kanamalri dısarı attı askim 2 gündür gecti cok sükür insallah bir daha olmaz