Tombi Haftada 2.5 gününüm var okul ortamım da rahat 5 kasim da gibi duruyor dogumum.Calisabikir raporumu da götürdüm. Müdür de ne zaman istersen o zaman ayrılabilirsin dedi ..kararsizim
Gulsummldr Tombi benm 30 saat dersim var. Üç kat inip inip çıkıyorum. Çok çok zor. 30. Haftadayım ama nereye kadar dayanırım hiç bilmiyorum 😕
Egeannesi Tombi ben de sizinle aynı gibi doğumum nerdeyse ama bu hafta artık çok zorlanıyorum ağrılarım kramplarım çok oluyor bu hafta ayrılıyorum ben 36.hafta yani daha fazla zorlamak istemiyorum kendimi☺️☺️
Mavistanbul Tombi en fazla 37 ye kadar çalışabilirsiniz zaten. Yapabiliyorsanız ne mutlu size.37de mecburi izin .
Nur92 @Gulsummldr canım ben 21 saat aldım onda bile çok zorlanıyorum 27. Haftadayım Bebek aşırı baskı yapıyor ayakta durmakta zorlanıyorum maşallah sana diyeyim Allah yardımcın olsun
Gulsummldr Nur92 ağlayacam😔 konuştum müdür beyle. Azaltın yoksa ben madur olacam dedim. Uğraşıyormuş bakalım. İnşallah çeker aşagıya
Nur92 @Gulsummldr bizim okulda da öğretmen açığını var görevlendirme öğretmenler geliyor müdürün insafıyla alakalı sanırım ama 21 saatten fazla veremez ısrar edersen.