sekermomgeliyo İstanbul Anadolu yakasında hastane arayışındayım muayeneler ve doğum için, önerdiğiniz doktor hastane nereler var ? Muayene ve doğum fiyatları nedir ?
sekermomgeliyo fatmaa37demi5 ben Ataşehir de oturuyorum. Ataşehir- Ümraniye - Üsküdar - Kadıköy ve yakın çevre ilçeler olabilir 🤔
fatmaa37demi5 fatmaa37demi5 kendi hastanemi öneriyim o zaman. Doktorum dan ben çok memnunum. 38+6 haftalık hamileyim. Ümraniye özel afiyet hastanesine gidiyorum nigar hanima. Muayene 235 tl. 1 hafta içinde giderseniz tekrar ücretsiz kontrol olarak gidebiliyosunuz. Normal doğum 3 bin sezeryan 3.600
Anneperi sekermomgeliyo Ben Zeynep kamile gidiyorum çok memnunum bir gün özel bir hastanede usg çektirmeye gittim doğum olmuş anne hastanede yattı bebeği ambulans küvezle gelip alındı. Birgün de annem muayene oluyor ebe doktoru aradı sezeryana ikna edin olmuyor falan diyin dedi. Güvenim az diye memnunum Zeynep kamilden sultan seren çok iyi bir hekim tavsiyemdir her gittiğimde baska birine de gidiyorum iyi hekimlere denk geldim gebe izlem kan alması sadece gebelere özel sıra beklemek yok
sekermomgeliyo fatmaa37demi5 aaa baya yakın bana orası gidebilirim çok iyi olur 😍 peki ultrasonları nasıl görüntü vs olarak
sekermomgeliyo fatmaa37demi5 çok teşekkür ederim bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍🥰
Ozlem3467 sekermomgeliyo evet ben aktif gidiyorum. 360 tl muayene. 7.000 küsur normal doğum sezeryan da 8 binlerdeydi.
sekermomgeliyo Anneperi bende şuan Zeynep kamil takipliyim ama doğumda orayı düşünürmüyüm sanmam kimseyi doğru düzgün yanına almıyorlarmış beni korkutuyor bu durum 😅